...
Tāds jautājums ka pat atbildēt gribās :D
Neko nedarīt arī ir darbs bet ne ljoti interesants!
vnk neko nedarīt!
atbildēšu agony vietā: "paripināties pa paklāju vai trepēm, izdzert paris kokteiļus un apvemt sev svārkus"
mācies sanskritu:Dvai apēd burkānu ķīseli.
sāc lasīt grāmatas
dēm,Žopelniek,ko lai es tagd iesaku,ka visu manā vietā pateici? :( bet aizmirsi,ka pa trepēm jāripinās tikai tad,ja nav paklājs un flīzītes!tauta,ripinieties!
grauz nagus!!! :D
ja nav ko dariit, tad vajag kko padariit..xD
o!..noskatiities kaadu teltuubiju seeriju..:) :D
hvz XD mums labi sanāca iekomentēt :D
Varbūt noskaties kādu labu filmu?
to ko dara agony ripinies...bet tā: izej ārā un noskrien krosiņu, liec pužļus,lasi,makšķerē,dejo, dziedi,skaties spogulī un saskaiti savā sejā grumbiņas...
Nekad nevar būt tā, ka VISPĀR nav, ko darīt!Tas jau ir pagrimums. :PTiešām - palasi kādu grāmatu. Lieti noderētu! :D
Saslauki putekļus.
ietiekums - neko!ir kāds teiciens: dzīve sūkā dieva daiktu, vienalga vai tev ir ko darīt vai nav.opā!rupjības no manis! :D
mācīties,mācīties un vēlreiz mācīties :D
100x uz sienas uzraxtiit ''Es esmu stulba, jo man nav ko dariit '' - interesanta nodarbe... ;)
ja nav ko darīt!?..hmmmm!?ĒD!!!KĀRTĪGI SAGREMO BARĪBU!:D
ā. ir jaunākā ūberlieta, ko darīt, ja nav ko darīt - skūt nost uzacis! yo :D
....atcerējos!ēd ...tik nepārēdies!:DD
šī ir vieta kur to prasīt? :D
vinja prasa, jo vinjai nav ko dariit... :P
Es ar gribēju sākt šādu tematu. Bet tad es padomāju (un tā jau ir darbība).... Un tad es nākošajā dienā ieraudzīju (un tā jau atkal ir darbība), ka kāds jau šādu tēmu ir aizsācis. Un tad sākas bailes. Kā var divi pilnīgi atšķirīgi un nekā nesaistīti cilvēki var izdomāt vienu un to pašu domu???
shaadu domu izdomaajushi noteikti ir veel paaris tuukstoshi cilveeku.... ;) pat es vsiu dienu to apdomaaju tikai es sho jautajumu ko dariit jautaaju sev nevis citiem.. ;)
Un te sākas mistika... Vai tiešām mūs vada citplanētieši??? Vai varbūt kāds no daudzajiem dieviem???
Sātans,es jums saku :D
nē.dievi.krišna,brahma,zaļā tāra,lakšmi,durga,sūrja:D
:DD paldies par atsauciibu..lai arii dahzi mani nesaprata tomeer labi ka paliidzeejaat...:))plds:)
.iet PAJAAT.=]..:D:D.
vajag tak ripināties :)
.ripas jaaa..:D:D:D..=].
ripas nē.ripināties :P
.es tewi waru ieripinaat.?.=].
es esmu neieripināma.paripini sevi,noripinies pa trepēm
jaw ripinājos :Dpameegjini tu arī:D
agonija jau pārripinājusi jēgu O.O
.shit.=[..nu come on agony.=]..dawai ripinamies kopaa.?.=].
XD tak paripinies ar kādu emo :)
.agony.=]..kaapeec ar emo.?.=[..es ripinos ar cilweekiem.=]..=]..nu luudzu, es gribu tikai ar tewi.=].
nu emo itkā arī cilvēki skaitoties :D
.nu jaa jaa.=]..skaitaas jaw.=]..bet es neesmu EMO.=[.....es esmu es pats.=]..es esmu pokemons..=].
nu atvainojos.tādā gadījumā ļāvu sevi maldināt :P :Dbet tāpat tu riposi emo čupā :)
.Yea Right.=].....bet tu wai tad neripo.?.=]..tu jaw arii ripinies kopaa ar mums.=].
ripoju,kad nav ko darīt.kopā ar visiem
.yupiiii.=]..tad jaw mees redzeesimies baraa.=].
piedrazojam tik forumu,tā nedrīkst.pie tēmas jāpieturas :)
.kaaa tad.=D.....un ko tad tu taadu weel wari pateikt attieciibaa uz teeemu.?.=]..mees wareetu wienreiz beigt gudroties un pieweersties kaut kam citam.?.=]..:D:D:D:D..All Right pokemons tikai jokojas.=].
viens vārds - amfetamīns.. un ātri izdomāsi ko darīt :DD
oi:D
[ Forums ]
programmi 1s_xrea
Universalqgk
Feederfrx
© 2005-2025, Ko dariit,ja naw ko dariit?!, HC.LV.