tātad..problēma man puberitātes laika ir..mans tualetes pods ir kā emucis nolīdzis stūrī, jo tam ir uzradies jauns aizvietotāks..attiecīgi vajag izdomāt atrakciju, kas būtu pietiekami interesanta, tomēr ne banāla..jūsu idejas, ko darīt ar veco tualetes podu.
pārtaisīt par krēslu ciemiņiem laikam tomēr būs banāli..
VāZE ! tik tas otrs gals jādabū ciet.Lielisks lielu ziedu, Z-svētku egles, Jāņu lakstu, pūpolu un bērzu zaru turētājs. ha-ha-haaaLai izdodas ko foršu realizēt!
Iesaku likt abus divus- būs vienmēr otra iespēja.
paldies jums par atsaucību jaunieši, bet tas pods negrib kustēties..viņš tik uz radikālākām lietām parakstās..man taka ir doma ar to podu kādu pigoru izstrādāt, kā piem. nolikt pie kādas bodes kā ziedojumu trauku :D :D :D :D
Otrs variants- ''publiskā skumju nolaišanas iekārta'', bet tad rindas būs uz to, un arī ūdens padeve jāierīko...
ari variants :)nokrāsot zelta krāsā un uzrakstīt - ''apgaismoto' pods'
Nakts vidū uzkāp kāpņu telpas pašā augšā un izmet pa logu - akšens, troksnis un prieks būs liels.
Noliec pie Saeimas.
Uztaisi par datorkrēslu :Dritentiņus piemuķīt un atzvēlkni!normala bomba buus :D
Ieliec WC blakus jaunajam un piemet klāt zīmīti "Rezerves".Vispār man vēl likās neslikta humora izjūta tam džekam, kurš sava dzīvokļa WC iekarināja arī gāzmasku.
Un ja nu kāds izdomās iemēģināt to rezerves podu? :D
kad biju sīka, mums ar tāds vēl nepievienots bija. bēru mielasta laikā visi, izņemot mācītaju ar caureju, bija sapratuši, ka jāiet uz otru tualeti. jācer, ka augstākie spēki viņam piedeva, jo mans tētis vēl ilgi lādēja dievnamu par mācītaja dāvanu uz betona.
Balstoties uz šo gadījumu, ieteicu pieslēgt ārī otru podu, lai nebūtu šāda tipa cūcības...
Vēl varbūt vari pieskrūvēt pie griestiem virs pirmā poda un izmantot kā oriģinālu abažūru.
..un kad dima iet čurāt, palaist ar slepeno trosi to augšējo podu vaļā..
Ko ar cilvēkiem izdara mīlestība...njā...
jā, bet nu diemžēl.. deniss joprojām neatbild uz manām jūtām..
Tad tu mīli Djimu vai Denisu? Dubults D neplīst...
es mīlu Delīriju :DDDD trabult dabult
Tu te izlokies pa manam;D
dd jau var būt ne tikai cilvēka vārda pirmieburti [he hee]var būt ari kas cits../tik tas, ka nekādas ūberspīdošas idejas nebira..vienīgi nosaukt podu par 'DēDē' superspecial flight edition un nolikt pie vietējās mahimas kā pieminekli centim..
[ Forums ]
Charlesdaf
Focuspel
Plasticbew
© 2005-2025, pusaudžu problēmam, johaid' ! vajag palīdzību !, HC.LV.