uzspēlēt festos gan gīču gan bumbu!
Bija jau tāda tēma.
luuk taadi ir plaani --> http://www.hc.lv/forums/parejais/1370/
strādāt, dzert un klapēt pa katliem..nu dzert vietā varēt pat labāk (smoke).(weeed)
Mani plāni iiir.. tādu vispār daudz. Pa gadu sakrājās. 1. ar velosipēdu aizbraukt uz Siguldu2. ar laivām pa upi uz 3 dienām (zvejot kopā ar tēvu)3. strādāt apmaksātu darbu4. izremontēt savu jauno istabu kā vien sirds to vēlas5. padzīvoties laukos, paganīt aitas, staigāt basām kājām (tas esot veselīgi), palīdzēt vecmammai6. pamācīties ķīmiju7. lasīt grāmatasun visādi citādi atpūsties.
sadziedēt traumatismu!
sadziedēt idiotismu drīzāk
arī tā var teikt...bet kā saka krams- ekstrīms!
zīmēšu kobrikus. (zem http://kobriki.blogspot.com ). braukāšu pa festiem un audzēšu sēnes. uz kokiem.
negaisa laikā saēsties anormāli daudz marinētu persiku.beidzot padzīvot festos ar glanci.satikt Leonīdu Briedi.
Jābrauc uz Blomi.
Stopēt nākošmēnes uz Fra, doties uz visiem iespējamiem končiem. Patreiz šķiet ka stopēšu viens bet nu un. :)
bļ mārtiņ! es tā nesāku tā kā nedi*st! ir atšķirība starp regulāru pakrišanu/nozvelšanos kaut kur pālī, un reizi pusgadā ar velo izsmērēšanos pret asfaltu pie lieliem ātrumiem.
aizmirsi piebilst ka tā izmērēšanās ne tik vien pāli, kā koomaa! :D
citi atrodoties kōmā vai nu pakustēties nevar vai slimnīcā jau guļ, bet es tādā stadijā vel varu arī ar velo vai auto braukt. vot tā lūk!
nu, sensej, uzreiz jau skilus nevar uzkačāt- sāku ar mazām krišanām pie maziem ātrumiem.
1.Ritīgi nosauļoties2.uspēlēt Ģitāru3.3dienas ar plostiem4.Izdomāt jaunu dziesmu(krutāku) :D
iesaku par šīs vasaras galveno plānu uzstādīt godam sabalsošanu par Insomnia mājaslapā www.metalshow.lv
shis balsojums ir nevis par, bet pret- to grupu, kura tiek, metaljori atsit!!!
šovasar es gribu (beidzot) pastrādātaizbraukt uz kādu nomaļu Latvijas ezeru, un palikt tur uz kādām nedēļām trijām :]aizgāst vēlreiz uz Ventspilinosvinēt godam Līgo UN Jāņus :]bet ko teiks vasara, mēs vēl redzēsimtāpēc visiem novēlu labi pavadīt laiku :]
iesākumam Fonīts.bēt domāju ,ka šī vasara būs naturāla nodzeršanās.. XDā, un vēl es gribu atrast darbu,jā.
jāprot izklaidēties arī bez alko!mans šīs vasaras mērķis-visu ar mēru!
bezjēgā nodzerties ...neko citu jau nespēju ,diemžēl ...
Nogalināt bijušā bijušo sievieti. Uzdzīvot. Nezaudēt pašcieņu.
Uij...izbaudīt karsto laiku, ko sola šovasara. Visādi lieli koncerti un festivāli un pastrādāt.
Tuvākie plāni ir labi pageigt sesiju,nosvinēt jubileju, censties tikt budžetā, nosvinēt jāņus, piedalīties Dziesmusvētkos, par tālāko vēl nezinu. Iespējams ir plānos daži festi kaimiņvalstīs, bet tie vēl nav 100% plāni, jo atkarīgi no finansēm :)Mjā, un vēl ir kaudze ar obligāto literatūru (32 grāmatas), kam arī jāatvēl laiks. Prieks un laime! :)
[ Forums ]
Charlesdaf
Focuspel
Plasticbew
© 2005-2025, VASARA!!!!!! Kādi ir tavi plāni uz vasaru?, HC.LV.