nopietni !baigi vajag...bomžkōrs angry_chair būs pateicīgs un pat atdos, kad būs nauda!
Ko konkrēti tu domā ar "būs pateicīgs"?
Varēji tak sievastēvam padot ziņu =P
Ja atbrauksi uz Talsiem pakaļ, aizdošu. Nopietni!
Tātad, ko varam secināt par hc.lv vidējā aritmētiskā lietotāja uzskatiem no komentāru vērtējumiem.1) Vidējais aritmētiskais hc.lv lietotājs uzskata, ka aizņemties ir slikti.2) Vidējais aritmētiskais hc.lv lietotājs nezin, ko nozīmē būt pateicīgam, un ka latviešu valodā ir tāds vārds "paldies". Un viņš uzskata, ka tas ir labi to nezināt.3) Vidējais aritmētiskais hc.lv lietotājs uzskata, ka palīdzēt un aizdot ir sliktāk par visu pārējo (vai arī vienkārši nezin, kas ir dusmīgā krēsla sievastēvs, un liek mīnusus tāpat prikola pēc).4) Ņirgāties arī ir slikti, bet ne tik slikti, cik aizņemties vai aizdot.Tā kā šo portālu pārsvarā veido tā lietotāji, laikam jau nav nekāds brīnums, ka iegriežos šeit arvien retāk. Au revoir (varbūt arī ne).
dogs, es ceru, ka pirms rakstīt savu komentāru, tu aizdevi 2 Ls tam cilvēkam. Jo pretējā gadījumā tavs komentārs ir:a) demagoģija;b) salmu kulšana;c) tukša dir*ana;d) "Ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē".Izvēlies vēlamo variantu pats.Vidējais aritmētiskais nav tik stulbs, lai reaģētu uz lūgumiem aizdot naudu publiskā forumā, pie tam ar tādām garantijām kā "pat atdos, kad būs nauda!".P.S. Tavs vidējais aritmētiskais neeksistē.
aizdomas, ka vinjš ir tas mistiskais sievastēvs...vidēji aritmētiski rēķinot, tie (2 Ls) ir veseli četri sarkanie!
deni2s un kāds būtu tavs komentārs ? Bieži tu runā par demagoģju, ka citi demagoģē, bet pats jau ar tu esi viens liels demagoģijas upuris.!
laikam demogoģija ir lipīga-būs jāuzmanās!
Aizdot naudu var prasīt draugiem vai palūgt tuvām paziņām. šis lūgums ir līdzvērtīgs diedelēšanai uz ielas no nepazīstamiem cilvēkiem. bomžkōrs angry_chair noteikti zināja, ka atsauksies pazīstami cilvēki, bet tik pat labi varēja iztikt bez šīs diskusijas un paprasīt šim savam "sievastēvam" vai nezin kam vēl pa tiešo, bez liekas sevis blamēšanas un citu traucēšanas. :)
beidziet piesieties denisam! tā ir jau sen zināma lieta, ka viņam kaut kāda fobija sakarā ar demagoģiju.
da viss šis fakinais portāls ir vien liel denisīga demagoģija ne?
dažiem demagogiem ir denisfobija...deniss+demogoģija=denagoģija
gandijs, ne par velti tač tu te esi piereģistrējies (un ne jau pirmo reizi), vai ne? Uz nevienu un Šizatronu attiecas tieši tas pats. Ja jums te ir tik slikti, nu tak ejiet citur, kur ir labāk. Nika nomaiņa īpaši jūs nenomaskē.People who live in glass houses shouldn't throw stones.
es tak neteicu, ka man te ir slikti. un niks nebutu jāmaina, ja nebutu tās nežēlīgās banošanas, par pilnīgi neko, bet tas jau ir cits stāsts... un vispār, tas viss ir nedaudz ne pa tēmu..
Nebūtu tās "nežēlīgās banošanas", ja nebūtu tavas nežēlīgās lamāšanās. Tā ka pats vien esi pie tā vainīgs. Par "pilnīgi neko" neviens netiek banots. Ir labākas lietas, ko dzīvē darīt.
man liekas, tu atkal melo!
bet signe melo, melo!
deni2s - ar 'būšu pateicīgs' domāju to, ka sveicināšu uz ielas vismaz 100m rādiusā un citāda restepa...un esmu jau parādā dogs vairāk par 2Ls :P takā tavs komentārs par :a) demagoģija;b) salmu kulšana;c) tukša dir*ana;d) "Ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē". ir bezjēdzīgs.
Savukārt no tā ka Tu dogam esi parādā vairāk par 2 Ls var izsecināt,ka esi viens no tiem kurš naudu aizņemas,bet nemēdz parādu atmaksāt.
Tev vēl vajag tos 2 ls ? :Dnū - drīzāk jau uz atdošanu.
mēs dusmīgajam krēslam sametīsIm kaut 200 ls un vēl bikiņ>:)
draugiem.lv dusmiigajam kreeslam jaaieliek savs konta nummurs d-graamataa ar luugumu katram draugan paarskaitiit 10 santiimus.es domaaaju,ka savaaktos.: )
ja esi dumja, tad neraksti vismaz dumjus komentārus...
man šodien vaidzēja folleri, bet tā arī neviens man nenopirka. nodevēji!
rajonu vajag izveeleeties.
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, kas var aizaut 2Ls ???, HC.LV.