es,piemēram.
tāds kuram nerūc puncis un lietus nelīst uz galvaspilnai laimei dažiem pietiek tikai ar to
kas nešaubās un nebaidās,kas tic sev un saviem spēkiem, kas ir pārliecināts par lietām, ko dara...
Tāds, kurš vienkārši jūtas no sirds labi un ir drošs, ka tā viņš jutīsies arī rīt un parīt. :)
Laimīgs ir tas, kuru kāds mīl.
laimiigs cilveeks ir reaals cilveeks., kuram gan ir beedas gan prieki.tas kursh var paraudaat un pasmieties.tam kura ir draugi un miiljie, kas atbalstiis jebkuraa dziives situaacijaa.tam kuram ir jums zem galvas, un gara dziive. :)
laimīgs cilvēks, manuprāt nozīmē, apmierināts cilvēks.
vot par garo dzīvi nepiekrītu.99 gados redzēsim kāda laime no Tevis būs palikusi,cienītā m.k.! ;)
var būt ļoti gara un nelaimīga dzīve un arī īsa, bet skaista..
būs laime, ja tev mīl.!
m.k., cik daudz vecu, LAIMĪGU cilvēku tu esi sastapusi?
Nesen esot veikts pētījums Izraēlā, un tur lielākā daļa iedzīvotāju, neskatoties uz to, ka tur katru dienu tiec apdraudēts no reālas karadarbības, ir laimīgi. Un kad viņiem pajautā, kāpēc jūs esat tik laimīgi, jums tak šeit tā un šitā, viņiem atbilde ir pavisam vienkārša: "Bet es taču esmu dzīvs! Vai tas nav brīnišķīgi?" Tā kā, manuprāt, šeit der teiciens - katrs ir pats savas laimes kalējs :)
esmu.!daudzus!
viņi ir laimīgi, ka ir dzīvi, jo viss pārējais ir atņemts.šādā vai tādā veidā...
atņemiet m.k. manus iniciāļus un es būsu laimīgs!
kā var neciest cilvēku, tikai par viņa uzskatiem. domāmnesaprotu.
kas man tavas acis jāmīl?
kaitina
esi laimīga,jo esi dzīva, nevis tāpēc,ka mums nepatīk ne tavi iniciāļi ne acis.
Laimīgs cilvēks ir tad,kad viņš no rīta pieceļas, un saprot, ka ir izgulējies :)
Pēc betas teiktā sanāk, ka laime mani pametusi jau gadus 4!! =)Bet nu mana laime ir tā, ka esmu pietiekami naivs, lai vispirms parasti saskatītu to labo cilvēkos, un tikai iepazīstot aizdomājos par slikto - tas palīdz kontaktēties un labi justies sabiedrībā.
pārsvarā cilvēki, diemžēl, nezina, kas ir laime, un to nav iepazinuši. Protams, tas atkarīgs no katra cilvēka, kāda ir viņa izpratne par laimi. Pasaulē ir laimīgi un nelaimīgi cilvēki. Nelaimīgi cilvēki parasti saka, ka viņiem laime nav lemta, taču klusībā tik un tā cer kļūt laimīgi.cerība mirst pēdējā, parasti kopā ar muļķi
cerība mirst kopā ar pašu, jo neticu, ka kaads vispār ir spējīgs dzīvot un elpot bez cerības..cerība liek celties, mēģināt, atkal krist un tomēr celties...
uzskatu, ka laimīgs cilvēks ir tad, kad viņu problēmas nespēj nomākt, kurš iet ar piepaceltu galvu, ir atsaucīgs, laipns un draudzīgs, tāds, kuram šķiet, ka viss ir kārtībā, ja nav, tad būs kārtībā! Laimīgs cilvēks noteikti ir optimists!
Tāds pret kuru apkārtejiem ir cieņa un neviens viņu nečakarē.
tici vai nē, bet vienmēr kāds gribēs kādu piečakarēt :) nav nekāds sakars ar to vai tu esi laimīgs vai nē! drīzāk manot, ka esi laimīgs, daudzi gribēs tev ieriebt :) tāda nu ir tā skaudīgā tauta
Nu, ja tu tādā tautā apgrozies, tad tev laikam nav paveicies...
Kārli, vārdabrāli, tāda ir realitāte :) diemžēl, bet man tas netraucē, tik pasmejos un dodos tālāk
Jā, uz apčakarēšanu balstās visa mūsdienu pasaule. :) Apčakarēt tā, ka kaut kad tas apčakarētais atčohnās mākam gandrīz visi, bet tā, ka to nemaz nepamana - tikai retais.
laimīgs cilvēks, ir cilvēks, kas vēljoprojām nav apjautis dzīves realitāti.
nedomāju viss ;) nevajag visu nostādīt tā, ka viss liekas pretīgi, slimi un nevajadzīgi, tad viss būs bumbuļos :D
runa iet par dzīves realitāti, nevis par pasaku, kurā acīmredzot dzīvo tu
laikam esmu naivs, bet tiešām liekas, ka man dzīve ir ļoti ok! super ģimene, super draugi, darbs, ok, vienmēr var vēlēties vairāk, bet es priecājos par to, kas man ir
taisnība, bet citiem tā dzīve var būt ne tik zaļa kā tev
bet arī es dzīvoju realitātē ;)
nezinu kas ir laimīgs cilvēks, man šķiet nevienu tādu nepazīstu
rawr, tu laikam esi viens no tiem mantkārīgajiem, kas nespēj samierināties ar to, kas tev ir. mpb to ir iemācījies un priecājas par to, kas viņam sniegts. uzmanies, jo kkad tu vari attapties bez nekā un tad tu atcerēsies šo diskusiju, tā kā, nebāz man sejā savu pesimismu.
Varbūt arī tie,kuri uzrakstot muļķīgus komentārus,nedabū mīnusiņus?:o:)
tādas lielas laimes jau nemaz nav, ir tikai tādi mazi ikdienības prieki.un laimīgs ir tas, kam tie prieka brīži ir gana daudz, lai smaidītu un mīlētu. un dzīvotu, ne eksistētu.
driizāk varu pateikt, kas nav...katram ir sava laimes mēraukla, bet neatkarīgi, cik un ko - visi grib to.
man par rawr viedokli ir nedaudz savādākas domas, bet tās pietaupīšu citai diskusijai, jo šai tās neliekas piemērotas.
lieliskais kārlinu tu gan esi iešāvis ne tur, es uztraucos par cilvēkiem kuriem iet grūti dzīvē. "uzmanies, jo kkad tu vari attapties bez nekā un tad tu atcerēsies šo diskusiju, tā kā, nebāz man sejā savu pesimismu."un savas gudrības vari pietaupīt!
Ja tu uztrauksies par katru cilvēku, kuram ir grūti dzīvē, tad tu savu dzīvi ilgi nenodzīvosi. (uhh, kādi tik mīnusiņi tik tgd nebūs) Visi cilvēki, es uzsveru visi, ir egoisti. Cits mazāk, cits vairāk, bet katram rūp savs liktenis. Tevi rūp, ka pašlaik nomirst Āfrikā simtiem bērni, kamēr tu lasi. JA rūp, tad tu melo, un pats smieklīgākais, tu melo pats sev. Un šoreiz TU iebrauc ne tur...
kādam laimei pilnīgai pietiks ar pliku sausiņu, kādam ar vienkārši skaistu skatu pa logu, bet vēl kāds pat ar personīgo salu okeāna vidū nejutīsies laimīgs...
ja tu personīgi esi egoists, tas nenozīmē ka mēs visi esam tādi.un sev melot, es nu nekad nespētues neesu egoists, bet es mīlu sevi"Ja tu uztrauksies par katru cilvēku, kuram ir grūti dzīvē, tad tu savu dzīvi ilgi nenodzīvosi."kāds sakars te ar manu dzīvošanas ilgumu.??? jā, es uztraucos par tiem bērniem, un es saprotu, ka es nekādīgi nepalīdzu viņiem ar to.mīkstsirdīgs cilvēks esu, bet neko darīt
Ja rūp citi, tad arī esi egoists, jo 99% gadījumu to, ka citi rūp sev iegalvo sirdsapziņas dēļ - lai domātu, ka neesi vienaldzīgs. Kad esi kopā ar mīļoto meiteni, tad tāpat visus nēģerēnus aizmirsti.
Cepumu kalns, save_ass! rawr, piedod, bet man par tevi vnk smiekli nāk. Nē, varbūt tu ar šo tālu tiksi, bet... stipri šaubos, vismaz mūsdienu realitātē. Un tas, ka tu domāsi par tiem, kas mirst visur apkārt pasaulē, ar to tu laimīgāks nekļūsi.
un ko tu man piedāvā darīt.?es nevaru būt vienaldzīgs pret visiem tiem cilvēkiem!
Padomā, tas arī viss un tas, starp citu, nav nemaz tik grūti.
vāāāks :D čalīt, varbūt tieši tāpēc tu nejūties laimīgs? pats saki, ka nevari palīdzēt, tad aizmirsti par to un dari to, ko tu vari! kad būs iespēja, palīdzēsi bērniem un citiem, kam tas ir vajadzīgs. sākumā tiec galā ar sevi!
atvainojos, dubultposts :)
ES esmu laimīgs cilvēks!!Man pie sāniem ir uzticama sieviete, ir dzīvoklis ar visām ērtībām,par ēdienu nevaru sūdzēties,IR vislabākā ģimeneun skolā viss iet vienkārši kā pa sviestu!!!!+ esmu pilngadīgs un varu legāli iegādāties alkaholu!
ir jāiemācās priecāties par to, kas mums ir, nevis bēdāties par to, kas mums nav. uz to, kas mums nav, ir jātiecās, nevis tikai žēli jārunā! man vecaistēvs kādreiz teica: "Gribi - vari - dari"!
čali, man liekas, ka piespriedi sev nāvespriedumu ar miinusiem, zinot, cik šeit nelaimīgo...
Kāpēc, kamaz, viņš izteica savu versiju par savu dzīvi un man prieks, ka vismaz kāds ir apmierināts un laimīgs. It īpaši, ja tas vēl ir čalis :D
Manuprāt, laimīgs cilvēks ir tas kurš mīl, kuru mīl, tas kurš nebēdā par sīkām neveiksmēm un iet visam cauri ar savu optimismu...runājot par naudu un laimi, tas vēl ir apspriežams, jo es nemelošu un neteikšu ka nauda cilvēku nedara laimīgāku, jo tad cilvēkam paveras plašākas iespējas un ceļi...lūk kā... :)
Un vēl, jā... vienmēr vajag papētīt kā iet citiem cilvēkiem lai saprastu to ka mums dažkārt ir ļoti daudz un mēs esam laimīgi .. http://tomstoddart.com(sadaļa --->iwitness)
es papētiju dzjeku pie origo (domāju, ka liela daļa ir pamanījuši šamo), bet vienalga nesajutos laimīgāks...drīzāk vainīgs, ka vīņš manā vietā justos laimīgs.
Tas ir ļoti subjektīvi. Es vēlarvien nezinu atbildi uz šo jautājumu gluži vienkārši dēļ tā iemesla, ka es nevaru saprast, kāda ir laimes izjūta. Var justies priecīgs, iemīlējies, saviļņots utt, bet vai kāds vispār kādreiz ir izjutis tādu sajūtu kā laime (Tā, ka var teikt:"Jā, es tieši tagad jūtos laimīgs")? Turklāt, man liekas, ka laime eksistē to cilvēku viedoklī, kas uz to cilvēku, kas, viņuprāt, ir laimīgs skatās no malas, nevis tajā cilvēkā, bet gan viņu domās par to cilvēku.Cilvēks pats nekad nevar pateikt, kad viņš ir laimīgs, laimi var redzēt tikai tad, kad ir piedzīvots kaut kas cits, jebko var pārvērst par subjektīvi iedomāto laimi uz kaut kā fona.
laimīgs cilvēks ir ar alu...laika cilveekiem...
tas ugunsdzēsējs izskatās visnotaļ laimīgs! http://www.youtube.com/watch?v=w0kVtQDYptw
Varbūt tev ir labi un silti,bet kādam ir auksti uz šīs zemes,bet kādu bads dzen nāvē,bet kādam viesulis aiznesis māju,bet kādam uguns apēda visu,bet kādam slimība pārņēma miesu,bet tu to nesapratīsi līdz brīdim,līdz brīdim,ka nelaime uzbruks tev pašam
laimi var sajust :) tas ir tāpat kā mīlestību - īsti izskaidrot nevari, bet sajust vari :)
parādiet man tādu un es viņam izduršu aci!
http://www.youtube.com/watch?v=xfq_A8nXMsQ
tāds harmonisks, sirdi nomierinošs video.numm. dažreiz var pasēdēt pie tāda. tb relaxeeties :)
laimiigs ir tas, kuram ir sapnji un ceriiba.
Laimīgs ir cilvēks, kas visu līdz galam nezin.:)
Starp citu, jūsu viedokļi (mpb un lieliskais.k.) man patīk.Laimi var sajust.Tikai nekad īsti nevar izskaidrot, kurā mirklī tā atnāk, un kad zūd... ;)
kā var cilvēki, kas nekad nav bijuši laimīgi, pateikt, kas ir laimīgs?minēt našaru...
paēdis,padzeris, priecigs ar iztrukstosu naudinju kabatā. ar smaidu sejā.
Ziedonim bij labi vārdi - laime ir visu lietu sakārtotība..laimīgs cilvēks ir tāds kurš ir sakārtojis savu dzīvi (pa savam)
laimigs ir tikai tas kam ir savs, reālistisks, viedoklis par to kas ir laime.un ir jau tada lieta kaa mirkliigums.man var nebuut ko eest, bet būt biedri, es varu būt vientuļš, bet ar sevi.. enivej jebkurā situācijā visu var sabalansēt.P.s.patesiibaa laimiigs ir tas kam nav pohu un no lētas paikas šķidrais nemetās
šķidrais var piemesties arī no maksimas storu ikriem!ne jau dārgumā vai lētumā tas sāls- viss termiņā!
nu debils kas debiils.lai no leetas paikas šķidrais nemetas..kad citu paiku atlauties nevar, kas notiek 29 dienas mēnesī, tad vismaz lai nav jāmokās...btw. nejau laimee vai nelaimee taa sāls- viss stulbuma pakāpē!
vienā rokā oglīšu kaudzi, bet otrā lēto paiku un viss būs kedā!ne jau stulbuma pakāpē tā sāls- viss logjiskajā domāšanā!P.S. tajā bildē novērojamas lētās paikas seku izraisītās emocijas?
patiesībā nē ;)
Aaa, kāpēc pēdiņās?
izskatās gan!
''parādiet man tādu un es viņam izduršu aci! '' - man patīk šitaisbet ja par tēmu,tad laimīgs cilvēks nevar būt visu laiku,tikai kādu iīsu mirkli
pēdējā savas elpas vilciena brīdī, kad tiek apjausts atbrīvojuma tuvums.
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, Kas ir "Laimīgs Cilvēks".?, HC.LV.