es par viņu cenšos nedomāt!
Mēs domājam, ka nav labi viņu saukt par bosu, vismaz kamēr viņš nevienam neko nemaksā :D
Nav tiesa! Deni2s man maksā, lai es sēdētu HC.lv čatā un izklaidētu publiku ar ekselentiem jokiem un apžilbinātu visus ar savām izcilajām prāta spējām!
Tu tak teici, ka tevi nevar nopirkt :D
Žopels daudz ko saka!!:D Žopelniek tu čatā sēdi tikai tāpēc, ka tev citu neko nav ko darit! Ak un jā- tu tak esi čata trollis!!:DAk un vispār par šo tēmu- Denim nav ne vainas, normāls džeks!:)Kāpēc tu Žopel vispār ko tādu jautā???:DDD
viš man fotosesiju apsolīja XD
man PILNĪG pofig. !
adellada, mēs tev tāpat smuku bildi atradām ;P
deni2s ir nevis lapas boss, bet gan BONUSS.... :]]
tāds kā viņš nav nekur! :) brīnos kā viņš nav sagājis sviestā pēc negulētajām naktīm darbojoties.:)piparkūku vīrel's, Tev, Den2i! :]
Paldies par labajiem vārdiem!skakri - ir cilvēki, kas uzskata, ka esmu sagājis sviestā. Es pats vēl īsti neesu izpratis, kam taisnība. Varbūt tas sviests ir labs ;)
Sviests vienmēr ir labs! ;)
a adelladai tagad citas smukas bildes jau ir :P :Dbet kopumā tiešām -- īkšķīši uz augšu ^__^ pozitīvi vārdi tikai pozitīvi ^_^
denis..? un jums prasaas komentaari..??r u kidding..??? :Di ok..and thats not compliment.. :D
hmmm........... es domaaaju nu :P~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tas bija meeginaajums kko nolaiziit..?
gara slienu strīpa... mmmmm....
jāpielien,varbūt iedos atlaid bēdu kastītei :Djap,denim nav ne vainas...hmm
visticamaakais, ka neiedos..nau jeegas pielaiziities.. :DDP
a kur Denis pazudis? izbanoja?
Denisam smuka sieva!
hārdkoram nabagam abi gali apdeguši apēdīšu labāk suši...
Es viņu nepazīstu personīgi, bet iespaids- kā par sakarīgu, labu cilvēku, značit -labs iespaids!
kas ir Denis?
hc.lv diktators - tikai un vienīgi. diez denis liek mīnusiņus :D ??
Kā nu kuram komentāram...
Man tāds niķis - nerunāt, ja nepazīsti. Bet, ja pazīsti..Teiksim tā - Tiecies ne tikai pēc augstākā labuma - atturības unrakstura stingrības, bet arī pēc tā, kas to rada,- darbiemun nevairaties no tiem tikai tapēc, ka tie ir nogurdinoši.Negaidiet, ka lielas pūles jums nesīs lielus ienākumus,bet līdzīgi tam kā varš palīdz iegūt zeltu, tā arī darbs -iemantot raksturu.(Kratēts)
es pat isti nezinu, ko domāt...kā hc.lv aizsardzības sistēmas testētājs, es varu teikt, ka samēra operativi tiek pamanīti iebrucēji, bet ilgtermiņā tomēr manāmi robi sistēmā...
tarsieri varbūt pievienojies hc.lv komandai un palīdzi denisam atvairīt iebrucējus?
Viņš taču pats ir tas iebrucējs.. :D
Bet robus laikam zin labi, ja jau te atrodas... tas noderētu!
Ja viņš man paskaidrotu kamdēļ manam ip ir access forbinden,vai kā tur,jau otro dienu viss būtu OK.
deni2s normāls džeks:Dtikai mīl man likt tos mīnusiņus,bet jasadzivo.:)veiksmi turpmākajās stundās!
Pirms es ar viņu personīgi iepazinos, liekās, ka baigi iedomīgais, bet ,man tā bieži liekas. Bet tik un tā, grūti spriest, jo zinu viņu tikai "čau, čau" līmenī. Bet cepuri jau vien nost par to, ko viņš ir izdarījis. Tā tik turēt :)
Ir, ir baigi iedomīgais ;) Īpaši pēc tādiem slavinājumiem :D
[ Forums ]
Charlesdaf
Focuspel
Plasticbew
© 2005-2025, Ko mēs domājam par HC.lv lapas bosu Deni?, HC.LV.