paskat pie mums Caliban,Reel big fish,Angelreich brauc :Dnu feini tak :Pa to tie Kokeri un pārējie pensionāri sen jau apnikuši.
kokeram nav ne vainas bet kkadi placebo [kas ka visi oziji, aerosmith utt vnk nevar beight speeleet, lai gan vinju laiks sen garaam] gan liekas uzjautrinoshibet par angelreich ar caliban paaraakais proieks
afra, es neko tev neteikšu, jo dzīvojam demokrātiskā valstī un katram ir tiesības uz vārda brīvibu un viedokli, bet es tev nekādā ziņā nepiekrītu. Un man tā nepatīk, ka cilvēki, pat jau pietiekoši pieauguši būdami, nespēj saprast, kas ir gaumes lieta.
Ar tieši par to domāju ,tb sapriecājos par Caliban, Reel Big Fish, Angelreich braukšanu :D + itkā martā Frivolvol Latvijā pieturēs, tā kā visnotaļ pozitīvi
un par Avrilu neviens nepriecājas? ;DD haha.
par Avrilu tā tiešām taisnība, ka viņa būs?:D daudzi pēdējā laikā piemin viņu..okē, par Kokeru gan ir kāds, kas priecājas, piem. mana mamma un es neko nesaku, jo arī vecākiem līdz ar to prieks, nevis tā ka visu laiku tikai jauniešu iemīļotie mūziķi brauc un viņiem nekā.un arī tādi vecie, kā Placebo un Aerosmith, man šķiet lieliski, ka atbrauc, jo personīgi man likās, ka Placebo koncis emocionālajā ziņā man bija labākais mūžā.(pagaidām)es vēl brīnos par to vijolnieci Vanesu un ja atmiņa neviļ, tad viņa apm. reizi gadā te viesojas.vot tas man liekas mazliet stulbi, taču uzreiz iedomājos, ka ja viņas vietā būtu kāds man iemīļots mūziķis, tad būtu lielākā laime un prieks pa visu ģīmi!tā ka neko nesaku, lai jau.
Priecājos nenormāli par Muse. Tas bija viens no labākajiem koncertiem,kurā esmu bijusi.Par Black Label Society vispār biju autā :))Un tagad vēl Reel Big fishSuper :)
jap muse bija tiešām spēcīgākais ko esmu šeit redzējis un dzirdējis tas bija perfecto.
was?? Nekad, kaut galiniet nost, nepiekritishu, ka piem tadas grupas ka Aerosmith, KISS, Guns n roses utt ('vecie') ir jau izdzivojushi savu "terminu" .. Placebo shaj grupa gan nekotejas, tachu pienemu, ka kadam vini ir loti nozimigi..Un kopuma, VISPAR ir prieks, ka pie mums uz LV saka braukt normalas grupas, un grupas vispar (arzemju).. agrak ta nebij, tas gan..
kā jau iepriekš minēja mr kārlis lieliskais _ gaumes lieta :D
Lai spēlē līdz miršanai. žēl, ka tik daudz labu jau apstiepušies. (mans viedoklis)
Jā man bendē dzīvi viņi. Skrien ar bomi pakalj un skalji dzied ausiis. :DNeviens jau nespiezh klauiities.
lieliskais karlis nu ja es nesaprastu ka ta ir gaumes lieta es tik pieklajiigi neraxtiitu par placebo tici man puika :D
jāatzīst ka reel big fish jau arī nav nekādi svaiguļi bet viņi spēlē vismaz jautru mjūziku :Psell out :D
tas jau pofig kas brauc.labi , ka vispaar brauc.LV arii beidzot kruta palikusi, prieks par to :)
Man pie kājas vai tā grupa ,kura man patīk un kura ,paldies dieviņam,atbrauc uz Latviju,ir `nospēlējusies,novecojusi vai kāda tur vēl`Man pilnniģi vienalga,JO VIŅA MAN PATĪK UN TAS ,KA VIŅI VAIRS NAV TIK POPULĀRI ,NEKO NEMAINA.
Avrila būs gan, 2. jūlija, Arēna Rīga. Bija rakstīts aizvakardienas Dienā. Iešu.
uz avrilu es arī labprāt aizietu bet neiešu :D
Uz Positivus AB festivālu ir domāts aicināt Sigur Ros, tik tjip jābalso ;)
Vai tad grūti nobalsot? :DBūtu interesanti aiziet uz avrilu! :D
Būtu kolosāli aiziet uz Sigur Ros :)Heima bija super filma,gribu dzīvajā to brīnumu dzirdēt :)
Afra, pirms tu mani sāc saukt par puiku, iesaku kādreiz ieskatīties spogulī, un tas, ka tu tgd izlēc ar to, ka, redz, placebo ir ..., pēc tavām domām, tad tev jau nu būtu jāsaprot, ka tā ir aprobežotības pazīme. Nepatīk? Kāpēc kkas jāsaka? Lai aizsāktu atka lasās diskusijas, kur viens otru beigās grib nogalināt vai kā citādi sāpīgi iespaidot? Ši nāv īstā vieta, dārgā ;)
ed Frivolvol tie paši kuri jau te bij? hmm žako? tas tik bija viens elīgs pasākums ;) būtu forši vēlreiz šamos paklausīties - un par angelreich, caliban, reel big fish da nu forši taču :)
komenti --> http://www.hc.lv/afisa/notikusie/koncerti/1733/
gandijs >> pagājšgad šamie kkad vasarā spēlēja LV - laikam kuldīgā, uz kurieni tobrīd laikam netiku . :/ man kkādas aizdomas, ka viņiem abduktio vokāls pie miķa ;) Piedur - http://www.last.fm/music/Frivolvol/+videos/2813498
lol karli ok vīrieti :D ar lielo V :D lai gan nesaportu kapeec tevi traumee fakti :D vareju saukt par meiteni tak bet chot nevelc uz tadas pusi .. ja pec manam domamam sukaa ok esmu aprobezhota :Dtici, man vienalga ko tu saki , tev ar vajadzetu but viennalga par to ko domaju es mans viedoklis ir mans tevs ir tavs . un ja spogulii skatos biezhi un ilgi -patiik tas ko tur redzu
stāriem arī pievienojas Ja Rule! :D http://www.tvnet.lv/izklaide/music/news/article.php?id=496127
vau vau vi va :D Ja Rule :>
Uzreposim bērniņi
Gandijs ir ir tie paši, tu tak vēl diskus dabūji xD par Abduktio vokālu gan neko nezinu.http://www.hc.lv/muzika/jaunumi/frivolvol-wheel-of-dharma-un-navela/
Angelreich gaidu. :)
lol...
Uz Avrilu - nekad! Man viņa patika pašā sākumā, kad vēl nebija samaitāta - pataisīta par bārbiju....
un Sigur Ros,Fatboy Slim būs Latvijā.Positivus AB Festival.un vēl Timo Maas.mani tiešām priecē tas,ka pēdējos gados pie mums brauc izcilas grupas un mākslinieki..
http://kapina.org/abduktio/live.htm <<< maijā abduktio ciemosies LV :)
Gribētos baigi uz reel big fish, bet otrdienā.. netieku. bāc.. skola.
Apsveicu, afra, parādīju savu intelektu pietiekoši, lai saprastu, ka man nav vnk vērts turpināt diskusiju.Nu, šis gads varētu būt vēl "karstāks" par iepriekšējo koncertu ziņā. :)
būs jautri, būs jautri.
Šodien pirmo reizi paklausījos Abduktio, kauns par to, ka nebiju iepriekš dzirdējis par viņiem. Noteikti būs jāiet uz viņu konci!
>> Gribētos baigi uz reel big fish, bet otrdienā.. netieku. bāc.. skola.Ja tiešām gribētu, tad tiktu. Skola nav nekas nopietns un ir pietiekoši daudz veidu kā no tās tik vaļā, ja pacenšas, pat bez sekām..
A tas koncerts ir pa dienu, ka tu uz skolu netiec?
Vo vo! Tak var izdomāt pa pilno atmasku skolotājiem un vispār PAŅEM VIENKĀRŠI UN UZŠŅĀP SEV ZĪMI.Komon, gan jau ka tas ir tā vērts?Turklāt, vari jau reizēm aiziet uz skolu arī ar pohām vai neizgulējies.. ;D Nenomirsi! ;)
Man tas gadās diezgan bieži... un pats vēl lielījies, ka tev par skolu pilnīgi vienalga, un ka tā tev lielu lomu nespēlē dzīvē.
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, nu par tiem stāriem :D, HC.LV.