vai esat ko dzirdējuši par šo mūziķi?
Jā,esam gan.
Nē, neesam vis!
un kādas ir Jūsu atsauksmes?
melomaans,personas duboltošanās? (:Esmu dzirdējusi,un zini,tieši tagad klausos summertime :)
sviestmaize- Labas atsauksmes. Protams, nevar salīdzināt ar burvīgo Hanni Hakkelbergu , taču, man patīk.Nesanāca gan šovasar noķert viņu dzīvajā,taču tas ko esmu dzirdējis ierakstos ,ir ļoti ok ;)
Sanācis dzirdēt tikai Cripple Crow-nu tāds laid back 60's singer,nedaudz agrīnā T.Rex,nedaudz Nick Drake,nedaudzDonovan utml.Nav jau slikti katrā ziņā.
Es neesmu dzirdējis!
Cik esmu dzirdējis, ļoti patīkas. Jo sevišķi Chinese Children mmmm ņamma
pilnīgs mēsls.
hey, dog, vari, lūdzu man atsūtīt pa skaipu, lūdzu? un summertime arī varētu, lūdzu, ja var. nu visu, kas ir pēc Jūsu domām labākais, jo man dēcis nojucis, citur atrast nevaru. vienā vietā bija, novilku, a formāti mani pievīla, nevaru iemest savā mp3.
Nē-e nav gadījies dzirdēt. Pagaidām
garas un vienveidīgas dziesmas.ar viņu ir tā, ka vai nu baigi patīk, vai nu nepatīk. es laikam pie otrajiem..
man ir tā, ka neemu es pārfanojusies, bet tā mūzika tāda noskaņīga. nevar klausīties pārlieku daudz, bet ir patīkami tā pa drusciņai un nedaudz.
melomān, starp citu, paklausījos mazlietiņ to Hanni Hukkelbergu. man tomēr Devendra labāk patīk. man vienkārši vīriešu balsis patīk labāk, to jau labu laiku atpakaļ biju sapratusi.
:)Starp citu, iečekojiet viņa jauno albumu!
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Devendra Banhart, HC.LV.