Kur vareetu dabuut Kīgofera un Emanona dziesmas? naw kaads maajas lapas links aizkjeeries?
pameklē moš dc++
man ir :D
Dc neizmantoju :] prieksh tam ir torrenti.
ta kapē tu vēl savos torentos neesi dabūjis?a man arī ir viena kriigu un 2vas emanon dziesmas:D nesapņo nemaz:D:D:D:D
torrenti sux, ja ir lattelekomunista mājas LSD, tak čto nenoliec te zin dc++
Nesapnjo? mees ar keder jau te albuumus suutam,a tu te ar 2 dziesmaam ponto!? :D sviesc.
:DDčalīt, tu tāds pārāk nopietns esi.:D:Dun man ir nevis 2vas, bet 3 dziesmas 8) :DD
labāk paprasi mammai ko noziimee "čalis" :@
es zinu, kas i čalis un kas čalīts;DDlabi, puisīt:@ ;Dbet nu tā vai tā, pa tām dziesmām un sapņošanu jau nebij nopietni:@ ;DD
..:: THE END::..
čalis :Dčalīits :D :Dčabulīts :D :D :D
WTF?
man ir divi kriegopfer albumi un vesels emanon albums bļe.
man ir ļoti daudz kriegopfer dziesmas, to otru neklausos. Ja pārzini torentus tad tur ari kačā dziesmas, dc ++ normāls, tur arī kačāju dziesmas.!!
Skatos jūs te čali pieminējāt?! :D :D ;)
Nobrucinaaju veelvienu.DC Stereotipu sienu.Torrenti ir labi filmaam un aarzemju pankrokam. LV tikai no LV.
ej ellē!! tak torrentiem vaig arī uploadēt, lai tas reitings nav baigi mazs, bet mLSD tikai upload ~50kb/s. man dc++ filmas uz maximālajiem 4.5-5Mbps kačājas. pie tam jungle/ragga jungle vai oldschool underground hip-hop torrentos vai dc++ būs grūti atrast, tam izmantoju eMuļu vai soulseek.
Emanona manuprāt ir mana briesmīgākā muzikālā pieredze :D
ellē varēsi iet viens.
Ja torrentam ir daudz seed'eru, tad ātrums arī būs normāls.
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Mp3 needed, HC.LV.