mogwai
nav man tādas vienas.kāds garīgais, tāda mūzika
tā viņš ir! :)
circle takes the square un fear before the march of flames
''mīļākā grupa'' tā diezgan patizli skan, pat slimīgi, itkā tu viņus mīlētu kā pašu dievu tēvu. da lab! kā jau esmu minējis, vienozīmīgi, ka ģeniālākais prodžekts kāds ever bijis ir - nine inch nailsāmen!
man arī nav "mīļākās":Dir daudzas, no kurām patīk daudzas dziesmas.vienā brīdī viena, nākamajā jau cita grupa;)
tas atkarīgs no laikapstākļiem!
tāpat kā lielākajai daļai - nav vienas konkrētas mīļākās grupas. tās mainās visu laiku - atkarībā no noskaņojuma un laikapstākļiem
Ja godīgi šausmīgi daudz, tā kādu vienu grūti izcelt, bet nu viena no pirmajām "mīļajām" :D grupām ir The Offspring.
Pirms gada bija "Against ME" , baigi fanoju. :D
incubus-varu klausīties vienmēr..alice in chains un tad protams grupas kuras klausos atkaribā no noskaņojuma
ir ir daudz.bet vienu jau var izcelt- INSOMNIA =D
šodien topā .. tiamat .. bet riit bus cita .. tas toč .. karoč katru dienu cita
kravavij son vinji puha , nereali laba krievu grupa, pashi saka ka vinji speleejot muljtideath, jeb multfilmu naaves metaalu ,lielaakais hiits bija pikachu virval glazno albuuma "nu pagadji merzavec"
Cauri visai tai masai, ko klausos varu izcelt The Cure un At The Drive-In
ha. Placebo. diez kāpēc.nu vispār nē. Hosīši varbūt. Nu nav man tās vienas mīļākās. jes
Placebo no 8nju gadu vecuma!
visu laiku miljakie ir Depeche Mode, Scorpions, Nightwish, Wolfscheim
Šodien Ozijs un BLS :))
mainās tā mīļākā ik pa periodiem..tagad ir hospitāļi..kā kurā brīdī..
Cēbō, Saetia un Sailboats
RAMONES
man mīļākā grupa ir tā, kas ir mīļākā manam "draugam"
Nightwish & My Dying Bridenevaru izšķirties.
tagad-sigur ros.
sigur ros patiesi vienreizēja grupa..klipi tādi,kas liek smaidīt,raudāt un aizkustināt..tirpas paarskrien klausoties.
atkarība kāds garastāvoklis ,tadu mūziku arī klausos!
The Smiths.. un tālāk jau tas saraksts kļūst mainīgs. Pašlaik ļoti tīkami ir arī Interpol. un Bērnības Milicija.
RHCP.
50cent un Snoop Dog. kaadreiz dikti patika Tupac.
Spice Girls!
Breaking benjamin - (diary of jane vnk super dziesma) Patīk daudzas- alternatīvā roka grupas !!
katru dienu kas cits...bet Daylight varu klausīties vienmēr.. kā nekā savējie :)
pagaidām esmu "kritusi" uz The Used un, un..(+44). :)
walls of jericho
linkin park :)
Nav.
nu pagaidām Walls of Jericho,Rites of Spring, Sandinista!, Explosions in the Sky un Les Corte
BIFFY!!!!! [biffy clyro]un sometimenever un two gallants
Inokentijs Mārpls!
Enter Shikari un Madina Lake.
Nirvana,The white stripesun Hospit'a'lu iela. :)P'ed'ej'a laik'a esmu piev'ersusies mier'ig'akai m'uzikai.
Hosīši ir jes, ar visu savu jauno albumu ^_^.
..Man miiljaakaas ir tikai divas..Bet es zinu ka tas nav uz ilgu..From First To last un Papa Roach..:)*
grupa grupa ;)
Vesels birums viņu :) Stipri atkarīgs no garstāvokļa, tādu vienu grūti izdalīt- Marilyn Manson, Placebo, Nirvana, Pearl jam,G`N`R, Coco Rosie, The Bright Eyes, Seed (India), Depeche mode, Apocalyptica, Crematory, Ministry, Suicide comando, Skyforger utt. Daudz... :)
ENHET ! ! !
Green Day.
pēdējā laikā kaut kas mierīgāks, lai iet-Dallas Green!
orchid
Nu, ir 3... nē, 4, kuras pašlaik ir topā. All that remains, the human abstract, avenged sevenfold un killswitch engage. Bet nu, nav tā, ka pieturos tikai pie viena izpildītāja.Paldies.
Uz doto brīdi The Who.
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, kas ir tawa mīļākā grupa???, HC.LV.