Ticiet vai neticiet. Droška lielākajai daļai no jums nav ne mazākās nojausmas, bet tie, kas zin, kas ir hc, tie tad arī zin kas ir soia! Vismaz vajadzētu. :) 3. aprīlī melnajā piektdienā tiks nonests jumts!scratch the surface!
veci jaunumi :D es laikam neesmu no lielākās daļas
Jap, mans arī zināja jau šito, kaut gan hc īpaši neklausos.
Es biju uz dirsas, kad uzzināju, nu lūk jāiegādājas biļete drīzumā.
nevis hc bet NYHC , mūsdienas hc stilā mēdz sevi devēt neatbilstošas šim stilam grupas.
Šoriez Vaardonim ir taisnība. NYHC aizsācēji. Starpcitu viņi šogad svin 20 gadu jubileju!
Ko nozīmē "neatbilstošas šim stilam grupas"? Ja kaut kas nepatīk, pieliec vārdiņu "post" vai "new shool".
Nevar jau gribēt, lai visi jaunie turpinātu spēlēt old skūl hārdkor, jo dzīve iet uz priekšu un viss mainās. Tie, kas tagad saucās old skūl, kādreiz jau arī bija jaunatklājēji, viņi neskatījās pagātnē.
http://draugiem.lv/music/musician.php?mid=17180 - hardcore? :)
Nu tur ir rakstīts "rock/hardcore/emocore", kas manuprāt arī atbilst, īpaši jau par to emo. Mūsdienās hardcore ir kļuvis pavisam metālisks. Metalcore. Who cares?
kāda starpība, galvenais ka ka beidzot moš sāks braukt arī no tā gala grupas.
Mēs nekad nebūsim ņujorkieši un arī nevajag. Katrā valstī hc grupām ir atšķirīga noskaņa. Zviedru hc, Latvijas hc, Lietuvas hc, Ņujorkas hc utt. Mūsu hc ir unikāls un atbilstošs Latvijas lielumam, latviešu skaitam un mentalitātei, karoče murgus es rakstu :)
nu speciālie jau uz Latviju jau nekad neviens nebrauks, vnk tūre caur... kkā tā. Tik vienīgi vai tas klubs melnāpiekdiena ir labs hmm nekad neesmu bijis - nezinu. varēj jau varbūt taj pat sapņu fabrīkā, bet pofig. :)
Saksofonā!
kādā sakrā saksofons ?
Kas kādā sakarā - taču piemērotākais klubs priekš hc grupas :)
kas tas par uzskatu ? man pilnībā apmierina kluba izvēle jo tas ir diezgan pieklājīgs un atmosfērisks .
pieļauju domu, ka tīnis pajokoja ar saksofonu :D
Cik man zināms, viņi spēlēs melnajā piektdienā. Un viņus iesildīs ENHET. Bet man ir jautājums, vai kāds nezin, kur var iegādāties biļetes. m? :)
Jau noskaidroju. :) http://www.bilesuparadize.lv/events/sick_of_it_allasv
Mhm ENHET ko tad tu domā kāpēc caps te tā reklamējas pa forumu :D
Artemij, tad, kad es rakstīju šito rakstu es pats to nezināju. Vēl tur uzstāsies Wisdom In Chains, kuri arī ir diezgan kruti.
Vispār zināji gan jo vija jau ievietota infa metālšovā :D
Jā, vārdoni, Tu labāk zini! :)
kā tad , ka nezināji :D
caps ja arī zināji, tas jau nav nekas slikts ka pareklamēji. ;)
Tagad veicam balsošanu, vai Caps zināja vai nezināja to, ka viņa grupa iesildīs Sick of It All.Demokrātija...
Atcelts.metalshow.lv
njā, tomēr nepaspēs izārstēties
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Sick Of It All Latvijā! , HC.LV.