http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=17006ko mēs domājam un jūtam pret šo Duetu ? :)
tu laikam joko!?nu es par viņiem domāju daudz daudz mīļus vārdus un kko viennozīmīgi pretīgu
Parodija :DDD
iešu padomāt.
no 54 dziesmām kura būs tā mīļākā tuvākā? :D bet tomēr 54 KAKU gabalus uztaisīt - to ir jāmāk :D
tēmas nosaukums ir pietiekami stul.. pietiekams, lai neatvērtu to saitu! :)
a kādu tad man izdomāt, iemetu "grupas" nosaukumu :D
labāk būtu tēmu nosaucis "variet apskatīties kā izskatās geji" :DD
čomiņs - tad es negribu redzēt TEVI!!!!!
tu gribi teikt ka viņi nav geji? Oo
un vecīt, kas no tā mainās?
p.s. neesmu gejsinteresanti kāpēc es izjūtu nenormālu riebumu pret emo?še tev viela pārdomām
gribu zināt - ja tu uzzinātu pēkšņi, ka viens dalībnieks no grupas tev tik ļoti mīļās "Converge" ir gejs, tu viņus vairs neklausītos??
kāda starpība tu esi gejs vai ne, tu esi cilvēks un viņi ir cilvēki. kāda hu** razņica orentācijā? pretīgs homofobs (bet laiakm jau no gejiem tev nav bail :D ) tu esi ehehehe :D
es viņus uzskatu par gejiem, tu tak manu nostāju nevari mainīt :Pkā tu minēji neesmu homofobs, Converge klausītos arī ja Džeikobs Bennons izrādītos gejs
tas pozitivā nozīmē ja? :D
lab, piebesīja jau rakstīt :DD i to beztolkā
Līdzīgie mūziķi * Double Faced Eels * Apvedceļš * Z-SCARS * GAIN FAST (www.gainfast.lv) * h2omuahahahahahaha
Idiņi.
Nu jā rxx jau visu pateica :D + tas viss man atgādina parodiju ko var vērot par reperiem pie Origo :D
opā! aicis tikai tagad pamodies! tak jau tai tālajā 2003.g. armands savās dziesmās smadi nolika tos tizleņus.
geji
Reps ? hahhahahaha . Device tas ir pops pamatskolas ne sakumskolas berneliem stils ka Britnijai Dirsai, sorry Spirzsai
UN vispar kur taadu puvekli izraki ? : )
kur teikts ka es viņu nolieku? :DD da vāks es jau pirms 5 gadiem visādas urlu baņās klausījos vopt tā :D hah
nekur! neviens jau neteica, ka tu noliec, es teicu ka armands savās dziesmās noliek! vot tā!!
geji ir geji, vinji ir parasti cilveeki, tikai no parastiem atshkjiras ar to, ka ir geji. un geji ir geji taapec vinji visi (geji) ir geji!!!!
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, DEVICE, HC.LV.