Esmu basģitārists ar nelielu pieredzi. Vēlos spēlēt kādā grupā. Spēlēju dažāda stila mūziku. Esmo no Liepājas puses.Lūdzu rakstiets: basists3@inbox.lv
es arii esmu basists..speeleejam kopaa?
Taisam trio? :D
triis basi ieliek triis tenoriem!oo soleeeeebasiii...
Njaa...nebutu slikti....Bet tomer meklēju kādu grupu no Liepajas puses, kur varētu spele.
ar to arī apsveicu :)
man ar mājas ir basene, bik spēlēju - četratā?
buutu inchiigi. grupa ar chetriem basiem :D
Es māku grabināt kindreolā griķus... ņemiet mani ar grupā!!! Lūdzu :)
oho te ir daudz basģitāristu. ištenībā mēs jau kādu pusgadu meklējam basistu. nevaram atrast. kāds negrib piespēlēt?
sorry es jau aiznjemts un vispaar daudz negatiivo iipashiibu bagaazjaa;DDgrupa ar chetriem basiem..davai es solo bass...besii rubiit vienmeer peec kaut kaa...ar grikju grabinaashanu shoreiz stipri par maz un par kinderolaam neizteikshos...bet smuki skan bassgrupa hmmm
Zinu, ka reāli pastāv grupa kurā ir, ja nemaldos, tikai 5 basģitāristi. Nosaukumu gan neatceros, taču ne no LV. Varbūt jau izjuka - 2004.gadā vēl pastāvēja ;)
man arī ir bass, vēl trūkst pāris un būs graujoša grupa
baac man radaas viizija viduuu 4 basisti tad gar malam vairaaki 5 stiigu un pashaa viduu THU basists ar 7 -STIIGU BASU!smuks skats!kad meegjis?
man trūkst vārdu :D
lūgums, nākt pašiem ar saviem kombjiem ...
nu kaaada runa kaada runa....
Nu jums ir idejas :), bet lūdzu palīdziet. Vai tiešām nevienai grupai nevajag basģitārista no Liepājas puses?
Gribēju pajautāt vai kads lūdzu basists nevēletos paspēlēt popu būtu vēlams ar pieredzi,...
Gribu veidot grupu! Vajadzīgs basģitārists!
[ Forums ]
programmi 1s_xrea
Universalqgk
Feederfrx
© 2005-2025, spēlēju basģitāru, HC.LV.