Iespaidojoties no jaunās iespējas pie sava profila pievienot dziesmu, mani pārņēma ziņkāre par tavu šī brīža iecienītāko dziesmu un grupu.
viena konkrēta nav laikam......šobrīd ļoti patīk Orchid - Lights Out.saldi un As Blood Runs Black - The Beautiful Mistake :P~
Vai,,, vienu konkrētu nosaukt būtu ļoti grūti,jo viss mainās , miksējas. Vienu dienu tie ir Final Fantasy, citu The Killers, dažbrīd Mozarts a dažbrīd atkal The Killers :DEs teiktu tā - - - In 'de mix ir mana iecienītākā grupa :D
Black Bomb A...vai arī Cradle Of Filth! ... jap! ...dziesmas..visas!
īstenībā pēdējās dienās bieži klausos Cradle Of Filth - Summer Dying Fast.piedur
Alexisonfire - KeepItOnWax
The Ramones - R.A.M.O.N.E.S.
Šī brīža iecienītākā grupa: Yeah Yeah Yeahs ar dziesmu Black Tongue. Bet pati mīļākā grupa jau ilgu laiku ir Audioslave, un tur nu laikam nekas tik drīz nemainīsies :D
Bez liekas domāšanas - The Offspring.
Sirdij tuvs - Dzelzs Vilks -> visur, vienmēr.
Top grupa forewa: RadioheadTop dziesma forewa: Remy Zero - FairPatreizējais hīts - atrodams manā profilā ;)
Kādreiz ar drošu sirdi varētu teikt, ka mana top grupa ir Placebo, bet pēc pēdējā albuma vairs neesmu tik pārliecināts.Ze best song evā: Saetia - One Dying WishPatreiz klausos daudz un dikti screamo, piedūrīgās dziesmas mainās pa dienām, reizēm pat pa stundām.
Kārtējo reizi jāmet šis krutais links: http://www.last.fm/user/Zipaks/viss ko klausos un esmu klausījies...
Raimons Pauls - Mežrozīte.
http://www.myspace.com/foxyshazam
korn-hypocrites/vakar/astro n out -panika/šodien/
DMX MetallicaRammsteinEminemBeethoven- klausos visu ko.
John Lennon - Imagine
pašlaik esmu ĻOTI aizrāvies ar - CULT OF LUNA !
seether.vienozimiigi incubus.sigur ross.alice in chains-rooster.patiesibaa daudz tas top dziesmas un grupas,nespeju izvertet kura labak,jo viss jau ljoti atri mainaas-vismaz top dziesmas jau nu noteikti.un pat shii brizha top dziesmas un grupas ir daudz man
Laikam jau Radiohead ir tajā virsotnē, bet dotajā brīdī topā ir mūsu pašu Zig Zag.
Pēdējā laikā... Christina Aguilera - Hurt.Le Roi Soleil - Ca marche.Skatos, pilnīgi neiederos Jūsu barā. Bet man vienalga. :D
Šodien-in.storabet tā-Nirvana ir mana 'TOP grupa':)
shodien Paradise Lost...Muuzhiigi paarbaudiitas veertiibas paliek Placebo,System Of A Down,Alien Ant Farm un Disturbed...Peedeejaa laikaa velk uz Nightwish-veida muuziku.top-dziesma ir Creed - My Sacrifice
thesonsofsaturn-so familiar...mana muzha miilestiiba :)
Šobrīd:*The Kooks,*The Strokes,*Razorlight.
S.O.A.D. - Chop Suey!atminējos šito,kādu laiciņu atkal varēš piedurties tai dziesmiņai mmm :)
.man miiljaakaa dziesma jaw kaa 5 gadus ir Puddle of Mudd - Blurry.bet klausos protams arii citas dziesmas.=]..bet tgd piedur dziesmas Kill Hannah - lips like morphine un The red jumpsuit Apparatus - Cat and Mouse
a perfect circle- 3 librasdredg- bug eyesjimmy eat world-firestartersnow patrol- run
MŌTORHEAD pēdējā laikā piedur...MuRd3rd0llS wisas dziesmas (visas) patīk (visas)!!!TOP dziesmas- Sonata Arctica- Victoria's secret Six Feet Under- The day the dead walked Ektomorf- You are my shelterBet tas pagaidām, ātri mainās, atkarīgs no garīgā...
Pavisam nesen- Red Hot Chilli Papers- Snow bet pašlaik varētu minēt tādu blici kā frYars :P
cKy - As The Tables Turn.pati grupa fantastiska. <:
Nine Inch Nails mūžīgi mūžos! āmen!!!
šobrīdNorma Jean - no passenger _ no parasite
ir daudzas...gruuti izveeleeties vienu bet laikam shobriid taa ir Funeral For A Frienddziesma: Aiden:I set my friends on fire
Insomnia - Swallow Hard pašlaik vismīļākā,labākā mmm dziesma.katru dienu vajag devu!
TOOL - Hush
taa insomnias dziesma ir visai perversa tur ir tieshi taa ka domaats...
par ko tur vispār dzied, man nav ne jausmas. iedod tekstu =D
Pedeejaa laikaa aizravusi Kuldigas grupa Trifels...
Paldies dogs - Life at These Speeds.jesjes.
peec taa teksta jaadodas oraalajaa nodaljaaaa...es atbildu par citu nodalju...
Guns n' RosesAerosmith paši labaakie ^^
tik grūti iedot dziesmas vārdus. Grr
hopesfall_end of an eraalexisonfire_tonight i'm going to wash the hippiehundred reasons_find youstutterfly_gun in handfuneral for a friend_art of american football
endo iedo agony swaliow hard!;D
top grupa : twelve tribestop dziesma : leon switch-the time
bāvāre kantāre
converge ftw!
top grupa alexisonfire,silverstain,bullet for my valentine...uttt...top dziesmas bleeds no more,boiled frogs...uttt...
Good Charlotte - predictablebet taa lostprophets
DIMMU BORGIRpārdabisks spēks
pēdējā laikā klausos visaadus elektronjik.kaa zhanrs breakcore.Drumcorpse
cannibal corpse kjipa ja>? :D
nee nee ;D drumcorpse taisa muzaaru ar hc muuzikas sampljiem un liek pa virsu lauztos ritmus. piemeeram converge`m .slimi labi izklausaas :)
skaidriite :)
drumcorpse skan converge? būs jānovelk
tb drumcorps :D
pilniigi botch ` am rmx`i ir! plov dirsaas
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Tava ''top'' grupa/dziesma. , HC.LV.