Vakar satiku vienu no Zvērā orgkomitejas un noskaidroju dažas lietas.1) Tā kā ir problēmas ar festa mājaslapu, tad drīzumā kaut kad tiks atvērts http://www.zverafest.lv (solītā www.zverafest.com vietā).2) Festā būs atsevišķas aproces pilngadīgajiem un nepilngadīgajiem (līdzīgi kā Fonofestā). Tāpēc tie, par kuru pilngadību rodas šaubas, paņemiet līdzi dokumentus.3) Festā būs bezmaksas mantu glabātuve, kur mantas tiks ļoti stingri uzskaitītas, kā arī piekļuve tām nebūs visu laiku.4) Būs autostāvvieta (bezmaksas), kuru kāds pieskatīs visu laiku.5) Stikla taru ienest nedrīkstēs, toties alus iekšā būšot lēts.6) No Saldus centra tie, kam ir biļetes vai ielūgumi uz festu varēs doties uz festa vietu ar bezmaksas busiņu, kurš kursēs vairāk vai mazāk regulāri.7) Stopētājiem kārtīgi jāpārdomā savs lēmums, jo sakarā ar vienlaicīgi notiekošajiem pasākumiem Liepājā, varētu būt ļoti lielas problēmas nostopēt.8) Telšu pilsētiņa būšot sadalīta pa "kvartāliem", lai būtu vieglāk atrast savu dzimto kraju :DPašlaik arī tiek lemts, vai rīkot HC.LV busu no Rīgas uz Zvērā vai nē, jo uz Fonofestu ļoti daudzi cilvēki, kas pieteicās uz busu, piečakarēja un neieradās, līdz ar to arī buss neapmaksājās.
Kādus dokumentus uzskatīs par derīgiem? Pasi ņemt līdzi negribas, bet autovadītājs neesmu...Ikdienā izmantoju studenta apliecību...
BEZMAKSAS mantu glabātuve-izklausās daudzsološi. 8) :D
tagad seedi un saliidzini.. fono vai zveeraa. alus 0,60 sant.bezmaksas mantu glabaatuvesadaliitas telshu vietasatsevishka parking zona, kas ir tiesham labi. loti patikami. var redzet, ka ja grib, tad var. paldies organizetajiem.
Ko man, nabagam, citu darīt, ja ne stopēt, ka par ieeju plēš 12 Ls un pirms tam ir metalshow un positivus, un autobusi mūsdienās tik dārgi?Varat neatbildēt, tas ir retorisks jautājums.
1188.lv - starpilsētu autobusi.
Parēķināsim.Festivāla ieejas biļete: Ls 12SA Rīga-Zirņi: 3,45 Ls; x2=6,90 Ls12+7= 19 Ls, lai tiktu uz festivālu, izballētos un aizbrauktu mājās.Salīdzināsim.19 Ls < 20 Ls Metalshow open air(tikai biļete)19 Ls < 25 Ls Positivus AB (1 dienas biļete)19 Ls < 25 Ls Deep Purple vai Bjorka, vai R.E.M, vai Sigur Ros19 Ls < 35 Ls Scorpions vai Queen--19 Ls > Ls 3 (!) 5. Latvijas/Igaunijas rokfestivāls "Borderrock"19 Ls > Ls 16 Sex Pistols19 Ls > Ir arī gandrīz visi pasākumi MP, Depo, Saksafonā utt.Paskatoties uz kopējā fona, ne pa visam nav dārgi!
tu esi aizmirsis tādu lietu kā ēšanas vajadzības + alkahols trīs dienu garumā. parēķini, cik tas viss izmaksās un trīs dienu festu jau nu nekādi nevar salīdzīnāt ar tevis minētajiem koncertiem 50min garumā
19 Ls > Ir arī gandrīz visi pasākumi MP, Depo, Saksafonā utt. šitas kkā neštimē tev atkal.
nesaprotu jūsu domu gājienu...
aj nē piedo, laikam sapratu tavu domu gājiemu < mazāk!
nesaprotu ko var ņerkstēt, uz sarkasmu man aizgāja ~170Ls, bet fonofests izmaksāja ~250Ls un vel dafiga būs jāpiķo par FF atrakcijām.. tā kā beidzat žēloties un ejat beidzot strādāt!
Pareizi ir, es arī jau sen gatavojos tieši Zvēram un FF, un FF badā nenomiru, un arī Zvērā ņemšu pietiekoši daudz naudas līdzi, lai nebūtu ne par ko jāuztraucas, un tgd es saprotu, kādēļ ir tie 12Ls. Paldies organizatoriem :)
ha, tomēr ir arī labuma, ka dzīvoju Saldū >:)
atkarībā, cik vitāli katram tas alko vajadzīgs + ja ir ko darīt, tad ēst arī nemaz negribas(pagājušo zvēru barojos tikai ar 0,25 l alus un kompānijas pozitīvisma). Man laikam visdrīzāk sanāks tie 19 ls :)
vai drīkst ierasties dienu agrāk, kā pagājušajos gados?
Cik daudzi ir iedomaajushies par to, ka jaaeed jau ir neatkariigi no taa, kur tu esi..? eedienu driikst nereekjinaat iekshaa + ja ir taada organizeetiiba, 12LS ir norm. :)
Neredzu aizliegumu, kas liegtu ierašanos pasākumā jau ceturtdien 24.jūlijā - minētais pat izskan kā ieteikums festivāla mājaslapā http://www.zverafest.lv atrodamajā ziņā. Zvērā ieejas biļetes cena ir gana adekvāta tā piedāvājuma klāstam un daudzveidībai.Turpretim runājot par šeit komentāros paustajiem aprēķiniem - mūsdienās vairuma pasākuma izmaksas no apmeklētāja puses tomēr neaprobežojas ar ieejas un ceļa izdevumiem. Pastāv arī dažādas personīgās individuālās vajadzības: ēstgribas apmierināšana un citas lietas.Caur smaidu un nedaudz ironijas - acīmredzot tieši šeit slēpjas cigarešu "mednieku" ideoloģija. Tamdēļ atļaušos Kramam vienīgi piekrist!
Hey, pases kopiju var? Jo esmu "īpaši" veiksmīga. Nozaudēju jau 2 pases.
error, tu ņirgājies vai vienkārši esi naiva?
psc.. 12ls !!!! nu jā.. piedāvājuma klāsts arī labs bet man sanāks vairāk kā 19ls par ceļu un biļeti.. pa ceļu vien 16ls turp, atpakaļ.. un vēl biļete... bet.. tā kā pieauga tās autobusu biļetes cena.. un mēs biki parēķinājām. izdevīgāk tomēr ir savākt pilnu mašīnu vai busiņu un braukt ar tiem.. jo tas mož sanāk bik lētāk. un labāks komforts ar ir+ātrāk esi galā :)
Es noteikti ieradīšos dienu ātrāk, jo atceros kā FonoFests pagāja nemanot, tāpēc tgd gribas jau iesildīties, lai vismaz tik ātri nepaiet. Cik daudzi vsp domā braukt dienu ātrāk?
kā var dabūt ielūgumu uz "zvērā"? :D
jāskatās kā ar darbu,tad jau drošvien,ka arī varētu braukt ātrāk.4dienā lielākas izredzes aizstopēt. :)
Ielūgumi manuprāt vairāk vai mazāk pieejami cilvēkiem, kuri ar savu ieguldījumu un darbu kādā mērā palīdzējuši festivāla Zvērā norises tapšanā.
Error, manuprāt, pases kopija der gan. tikai Notāra apstiprināta!!!
pases kopijas IR deriigas,ja vien taas ir ar notara ziimogu unvisu parakstu ..nevis pats/pati kkur uztaisi pie kada drauga vai maajaas (parmainot ciparus)par to businju gan gribetu vel bi kvairak uzzinat??tjip ja es aizbraucu,ieeju iekshaa un samaksaju tos 12 Ls un dabuju aproci tas noziimee ka automatiski arii es esmu viens no tiem kas driikst rausties iekshaa taja businjaa kas pa briiv un braukt uz saldu vai atpakalj ?
Par "uz saldu" es nezinu, bet no saldus uz festa vietu ar ielūgumiem un biļetēm var rausties busiņā par brīvu.
kur var iegādāties biļetes?un no kura datuma?
Par biļetēm nezinu, bet ielūgumi "savējiem" jau ir pieejami.
ar katu festu wiss arvien labāk tiek noorganizēts..biļešu cenas arī ir ok..tak inflācija.
izklausās varenseksīgi! Jāmauc,moš, 4dien!
Personīgi uzskatu, ka Zvērā organizatoru crew nav īpaši daudz laiks un arī pienākums pārlasīt (un atbildēt) ikvienu šeit forumā pausto jautājumu saistībā ar ieejas biļetēm un citām neskaidrībām.>> http://www.zverafest.lv/lat/kontakti
tas NR.2 punkts - ķipa sīkie dzert un pīpēt nevarēs? :D
Droši vien, ka alu nepilngadīgajiem nepārdos.
un gan jau ka kaa zaljumenee08 arii konfiscees/izlies ja redzes kadu kam nepilngadio aproce un ka dzer.. jacer tika ka sogad nebus tik pat stulbi(dazhi) apsargi kuri dazhiem maniem pazinjaam atnjema alinju tikai deelj taa ka tas bij stikla pudelee,nu ok,ir jaaievero noteikumi un var tak pirkt ari bundzhas,bet stulbakais ka apsargs atnjem pudeli un turpat blakus vinju izschaida pret koku .. nu pag pag..vai tad stikla taras lieguma ideja nav tada ka lai nebutu stiklu uz kaa sagriezties.. ?? tur bij vel dazi tadi apsargi jo dzirdeju vel par tadiem gadijumiem
Zaļumballes šogad tak' nebūs.
sorry par kludu
Omg vaiggg busssūuu. :odomaju uz Zvēru būs daudz braucēju. mhm mhm.
fāk. kā man tikt uz zvēru, ja man jāstrādā? es nevaru izlaist :o
njā...ja būs nauda - braukšu..bet pirms iešanas iekšā sadzeršos, lai atkal mazie, pa mežu mētājošies un vemjošie pikazaurēni nesajāj visu atmosfēru..bet tā ziņas par lēto alu un aprocēm pilngadīgajiem/nepilngadīgajiem priecē..attiecīgi - rodās jautājums..ja nu pēkšņi tiek organizēts hc.lv buss - ciki tas maksās?
Jauka ziņa! HC buss tiks organizēts un tas būs LEETAAKS kā sabiedriskais transports!Par to visu sīkāk varēs uzzināt aptuveni nedēļu pirms pasākuma, tad arī varēs pieteikties uz šo autobusu!Kā arī, ja būs atsaucība pietiekoši liela, iespējams būs 2 busi, viens ap 14:00 [lai paspētu uz grupām] otrs ap 19:00, lai cilvēki pēc darba arī var izmantot šo iespēju!Tagad jums atliek vien gaidīt ziņu! :)Jauku dienu!
no offence, betnedomāju, ka kāds no tiem hc.lv busa izmantotājiem strādā ..tiiri gadi neatljauj..
nu kritisks..nesaki viss...piem. man ir darbs, ko atljauj gadi...tas ir nais, ka buus tas buss..vieniigais - cikos, jo jaastaas vai var aizshmaukt no darba :D :D :D
da tev gadi atljauj es domāju vidusmēra hc.lv lietotāju- pokemonizētāju.
bet par biļetēm tiešām nekur nekā nav/es nemāku atrast. =/
super par to otru, vēlāko autobusu. man tieš ar gribējās.ierosinu laiku 18:00 jo, manuprāt, tas ir optimālais. šajā laikā visiem darbiem vajadzētu būt cauri. 19:00 sanāk jau baaaaigi vēlu būt tur.
ārprāts, cik labi, ka būs hc busiņš.paldies jums !jo biļete turp atpakaļ sanāk, nu, dārgi, bet būs taču lētāk hc busiņā, ja ? :D
Obligāti jābrauc.Ja vel paskatās uz tām jaunajām lietām, ko piedāvā organizatori.Viens jautājums - Ja jau dala pilngadīgajos un nepilngadīgajos, tad sanāk 18- ir sausais likums?
vienakarshi hc.lv ir savi naftas urbumi kuveitā....adelada brauks fotografēt nakamajā vīkendā!
HC Buss - labinieks :)
"no offence, betnedomāju, ka kāds no tiem hc.lv busa izmantotājiem strādā ..tiiri gadi neatljauj.."no offence, bet es absoluti tam piekritu, un tulit tas pieradisies ari praktiski, ar minusiem.. ehe hei jaunie vanagi, balsojiet.. :D
Esmu hc.lv lietotājs un veidotājs, strādāju pusotras slodzes darbu, arī sestdienās. Izmantoju HC busu.
Man nepatīk, ka tas vis redz ir zem Hācē bus un arī hāce sports, man nepatik , ka tas vis ir zem KKĀ.. kapēc tas nevar būt vienkārši autobus..? tas vnk tīri pēc loģikas nevar būt HĀCĒ bus... JKP bus - VISS!
Varbūt tas tā ir tāpēc, ka to organizē hc.lv komanda? Vienkārši autobuss pats no sevis nevienu nesavāks un uz festu neaizvedīs. Novērtē taču cilvēku darbu!
noteikti braucu.es drošvien braukšu 24., jo kā jau kāds te minēja- jāiesildās.parasti jau ir tā, kad pasākums iet uz beigām ļoti negribas braukt prom.
Man nekad tā nav bijis ,ka,kad festivāls iet uz beigām,ļoti negribas braukt prom. Es laikam neesmu radīta festivālu apmeklējumiem. Galīgi. Vajag komfortu.
gandij, buss jāraksta ar 2 s. :Dpiedod,ka laboju.
es domaju 19 ls par pasakumu ir ka splaviens juraa!bet nu parsteidz ka fono bija tikai 10 nu un plus celsh kauakds 3 ls :dnezkapec biju parliecinats ka zwers bus pa kadu latu letaks ka fono :Dbet nu ja cena no 7 ls kapusi uz 12 ls tad ar festa kvalitate palielinasies un bomzojosho imo aktivitates samazinasies manuprat!
Nesamazināsies - inflācija un tai līdzi augoši bomži dara savu.
jaa.... jaaa..... :D galiig sauss likums :D nabaga nepilngadiigajiem buus vesela minuute jaameklee kaads, kas nopirks.shausminoshi!:D
vajag busu. es tā pareiķināju ka baigā nauda iziet ja brauc ar sabiedrisko.. vel ieeja.dzeramais.ēdamais.vel atpakaļ ceļš. :/
8) Telšu pilsētiņa būšot sadalīta pa "kvartāliem", lai būtu vieglāk atrast savu dzimto kraju :D --diezgan interesanti ;D
mmmh!wispaar izklausas ka shis gads no arganizatoru puses bus pardomats ,!bet tas aproces isti nezinu wai r jega likt divuveidu,salumbale 13 gadigajiem biaj pilngadiigo aproce un man biaj nepilngadigo (isti nesizksaidroja kadas krasa ir pilgadigajiem, biju parliecinats ka man ir pilgadigo) , tapat alu wai jebko citu nopirkt nebiaj nekadas probleeemas,
Vaig tā, ka pilngadīgie drīkst konfiscēt mazgadīgajiem akoholu un cigaretes, tad šie ne nodzersies, ne nopīpēsies, un no tām aprocēm būs stipri jūtams efekts!
Un arī naudu un pārtiku.
un izmantot savā labā!
Nu postā jau labu mantu nelaidīs =D
ar ielūgumiem neviens tā neplātās un neko nesak viss klusuma.. bet tā vaig+ :)
tā jau nu kāds te kādām par zilām acīm dos...
krastolis, neplātās? Kāpēc tad tev oranžajā portālā galerijās ir tie ielūgumi nofotografēti? Un apakšā desmitiem komentāru kur ko kā kāpēc.
addellada nesaprati manu rakstīto..tie ,kas tirgo tie... nesakaa..un es par tiem kur kā dab;ūju nesaku...tik paņēmu vairāk un iedevu t'a lūk
Bet Tev interpunkcija klibo. ;)
Krastol, var jau būt, ka ko jaucu, bet nu.. šis paties nav smuki. Tāds ponta gājiens. http://www.draugiem.lv/friend/?49334&aid=15282762 jeb http://www.draugiem.lv/gtop/?cfmsjql
katrs ponto, kā māk-, bet vajadzētu kādas sankcijas, piemēram, parastu nekaitīgu banu!
he he izdzēsa bildītes :)
Kas ir? Kas nav smuki? Normāli, kas cilvēkam ir, to bildē, ja grib. Viens bildē kaut kādus draugus, otrs kaut kādus ne pārāk smukus dabasskatus, trešais auto, ceturtais ielūgumus. Skaudība, skaudība... ;)
hā..bilde vēl stāv un stāvēs... ir tāda iespēja ar visiem nerādīt..!!!jums to nesaprast....nu jā visiem tās biļetes nav ....rxx ;)
Tiešām aita.
man simts gadus nevajag nekaadas biljetes un ielugumus..nez ko lai es ielieku...
es lieku, lieku un neielieku... netiik man ruta tomeer.
Eu, nu tad būs tas HC.LV busiņš? Baigi vajag! :DNeko nezinu, varbūt esmu ko palaidis garām. :/
ne silts ne aukst...rakti ko sirds kāro
"adellada komentēja 14.07.2008. 20:32:28Komentāra reitings: 16.534Augša ir tur. Pareizi?krastolis, neplātās? Kāpēc tad tev oranžajā portālā galerijās ir tie ielūgumi nofotografēti? Un apakšā desmitiem komentāru kur ko kā kāpēc. "un tagad atbildi man uz jautajumu Tevi [un visus citus] baigi pish, ka vinjai salikts albuumaa?piekrītu reinim, katrs liek ko grib, un tas ir labaak nekaa salikts 100 vienadas bildes.tiekat tak pari skaudībai reiz...interesantri, kad cilvēki būs iemācījušies vnk papriecāties, nevis meklēt °kko, kam piekasīties?
Da kādu laiku vēl nebūs. Tās ir sociālisma atliekas, kur visi bija vienlīdzīgi un līdzko kāds bija sasniedzis kaut ko vairāk tā tikai lamāts vai tiesāts, jo vidējais tautas stulbuma līmenis nedavilka līdz kaut kādiem sasniegumiem.
Info par HC.LV busu uz Zvērā 2008:http://www.hc.lv/hclv/hclv-jaunumi/buss-zvera-2008/
kuru paķert uz zvēru ar savu kuģi- Millennium Falcon?
Šonakt līdz plkst 1:16 uz bussu jau pieteicās 46 cilvēki, tādēļ pasteidzaties! :)
A es Zvērā celšu māju, rīt ar čomiem braucam to būvēt un nākamceturtdien sākšu to apdzīvot!!! Ja redzat māju telts vietaa iekš festa tad nāciet ciemos...
Iešu ciemos ar visu ciemakukuli!
A kas pa grupām tur būs? Tās... 4/5 grupas? :D :D
Man jau kkā vienalga par to nepilngadīgo būšanu.. vienalga dzert netaisos.. :) cena ir pieklājīga aij, vispār tas viss izklausās tīri labi
Uhhh nupat atgriezos Ventspilī no Saldus rajona, festivāla zvērā norises vietas, vienmēr ir interesanti apskatīt festa vietu nedēļu pirms festa, komanda rosās cilvēki darbojās viss ir rosīgā procesā.Ko tur darīju es??? Es aizvedu savu saliekamo mājinju ko pagājšnedēļ uztaisīju ventspilī un izjauktā veidā aizgādāju uz festa norises vietu, šodien aizvedām salikām, bik iemēbelējām. gaidu ceturtdienu lai varētu to pabeigt un iekārtoties uz dzīvi... ja kas bildes ir draugos... http://www.draugiem.lv/gtop/?ff2kg3k
būs arī jāiet iečekot izslavētā vasarnīca. :)
10 walx, Tev par ideju! Un izpildījumu ar!
jomajo kādi mēs kruti palikuši - teltī vairs nedzīvosim bet jau saliekamās mājiņās :Dvāks .. bildes gan neredzu neesmu no tiem draudzīgajiem ;)
nezinātu - teiktu ka tolete.! :D jāiegaumē - to mājiņu apčurāt nedrīkst!
buutu zajbis ja telshu pilsetinja butu vismaz daljeji izgaismota
vāi cik kruti mēs.. neesam draudzigajiem punkts elvē..!
Maajele izskataas labi! :) Alternatiivs veids kaa dziivot "Zveeraa"Vismaz savaadaak, kaa citiem! :)
Tieshi taa, alternatiiva alternatiivajam un alternatiiva burbuļteltīm, bet galvenokārt darīju to tapēc ka man ir problēmas ar muguru un guļot teltī baigi lauž, nevar nogulēt (skaidrā)... bet nu mājiņā vienalga dzīvot ir forši... Ja kāds mēģinās apčurāt dabūs pa čurājamo!!!
ar cirvi nost? ;D
vo, vo ekzaktliigi, bet shogad man liidzi buus veel motorzaagis ar to ar var noaireet....
bļin :D sabaidēja mani. nečurāšu.vispār!!! nekur :D
sūds
Riebigi no jums daziem!Ka domajat ka nepilngadigie ir stulbi vai kas tada gara.Es zinu ka dazi pilngadigie ir vel stulbaki neka tie pasi nepilngadigie!Vienkarsi saku savas domas. :)Un kads labums no tiem telsu kvartaliem?Tapat beigas viss bus ta patas ka visos festos.
jā jā pēc 11 vakarā visi nepilngadīgie pa mājām!!
Es tam neticu!Iepriekseja ari ta teica.Bet parbaudija aproces un gaja projam.Un pat ja ta butu.Tur butu daudz mazak cilveku un rikotajiem tas nav izdevigi.
EW EW a ja nu Es braucu 06.07? Vienalga tie 12 Ls jamaksa?
tajā datumā vari braukt pa velti. :D
iesaku ierakties dūņās un gaidīt konča saakumu!
panjemiet kaads futbola bumbu vai ari kadu citu bumbu kur var spaardiit,buus vismaz ko dariit neskaitot muuzikas klausiiishanos
heljeee, jau shodien uz Zveeru, veel tikai jaapagulj, jaasakraamee mantas piekabee un jaaiepeerk paika, peec stundaam 16-17 buushu tur jessssss
es būšu tur pēc apm 10-13 stundām
Alusmuca: Runājot par telšu kvartāliem.. (zafig ?).. lai tiem taviem "nepilngadīgajiem" galīgā kātā būtu vieglāk savu telti atrast!
Vini nav mani :D
īstenībā gribētos redzēt, kā tā jaunā telšu sistēma darbojas.. uz rokas ar flomīti sektōru rakstīs? XD
Kāpēc kaut kas jāraksta? Tas jau tikai, lai vieglāk orientēties, atrast savu telti ;) Manuprāt.
bet īstenībā tā rakstīšana ir ģeniāla padarīšana.varētu visus deksofāna(ne tikai, bet āri) baudītājus šitā nomarķēt, lai pēc tam pusstundu nestāv pie manas telts ar tukšu skatienu un nemeklē mājas.
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, Zvērā 2008, HC.LV.