HC.LV autobuss uz Fonofest!Rīga - fests- Rīga 4Ls ja pieteiksies 55 cilvēki!Izbraukšana paredzēta no Abrenes ielas ap plkst 14:00. Un svētdienas rītā, kad visi būs pamodušies autobuss aizvedīs visus atpakaļ uz Rīgu!Autobuss būs tas pats, kas vienmēr, Rīgas satiksmes solaris! Un Šoferīts ar nemainās! :)Visus pieteikties aicinu rakstot uz e-pastu buss@hc.lv ar norādi FF4 norādot vārdu, uzvārdu un telefona numuru!
un atkal tik dārgi. pat no autoostas ir zem 2ls. neteiktu, ka baigi tālu būtu jāiet no pieturas..bet luksusa tikšana mājās varētu būt tā vērta.. ^^;
esmu PAR nerīvēšanos gar omām, kurām tīkliņā siers. un jā, arī par ērtībām.
man jau liekas, ka tajā organizētajā autobusā nesmaržos diži labāk par ōmīšu sieriem. it sevišķi atpakaļceļā. >:) (pēc pieredzes, cik esmu braukusi organizēti uz festiem)
Nebūtu HC.LV busa, visi tāpat ar satiksmes autobusiem prom netiktu, jo vietas pietrūktu. Tagad vismaz daļu var šādi atsvērt + lielāka garantija aizbraukt ar satiksminieku citiem, jo mazāk cilvēku-braukt gribētāju.4Ls par drošu ceļu, garantiju tikt mājās es atdotu pat skaidrā. Jāskatās, vai tik nebūs veseli 2 busi jaataisa..
Es esmu par!
man pofig!
man ar- nekad nesēstos tajā diktatoru busā!
laikam beidzot jābrauc ar "hacešņiku autobusu"mazāk galvassāpju
neviens, pēc tā, kā tu (ne)uzvedies Sarkasmā, nedomāju, ka tevi kāds baigi vēlas redzēt busā.
Fonofests šogad nu galīgi nav ieplānots... ar naudu ar tā pašvaki (reizēm arī tā gadās)...
ņemu vārdus atpakaļ - ir nauda, ir iespēja. Tikai nezinu vai uz šito busu paspēšu. Vai ir iespēja pieteikties un stundu pirms izbraukšanas atteikt?
Tas būtu diezgan nesmuki, jo tādā veidā tu piečakarētu gan busa organizētājus, gan kādu, kurš, iespējams, varētu braukt tavā vietā.
Un kad atteikties būtu pēc iespējas mazāk nesmuki?Jo lieta tāda, ka darba darīšanas pirms tam rīgā ir, kurām laiku, cik tās aizņems, paredzēt ir ļoti grūti...Bet tai pat laikā citiem dvēselē iespļaut ar nav vēlēšanas...
tas fests nav tā vērts lai uz viņu dotos.
nedodies :D
Var uz bussu arī nepieteikties un braukt tāpat, bet tad nav garantēta sēdvieta. save_ass , vari nosūtīt savu numuru uz buss@hc.lv un tad vismaz saņemsi paziņojumu par to, vai vispār tas buss ir nokomplektējies!Uz doto brīdi pieteikušies tikai 14 cilvēki, bet cerams pēc Jāņu svinībām aktivitāte būs vairāk manāma! :)
Paldies!
deniss, tas, ka tu esi šitā portāla tēvs tevi nepadara par labāku cilvēku...nēsu manījis, ka man dzīvē izteiktu līdzīgas replikas...
eu eu eu ir vēl kādas pāris vietas brivas.?
Divus komentārus augstāk tika rakstīts, ka šobrīd tikai 14 pieteikušies 55 vietā. Tā kā vajadzētu būt brīvām vietām.
es atsakos....
mārtiņ, vai deni2s pateica ko nepareizu?
es neteicu, ka nepareizu- lasīt mākam nu tad sākam!
Pēdējā doma ir tāda, ka neatkarīgi no tā vai savāksies pilns autobuss vai nē, bet 99%, ka viņš būs. Ja nesavāksies, tad HC.LV apmaksās mīnusus. Vismaz braucējiem nav jāuztraucas vairs - savāksies vai nē :)
ō, prieks par to.
par ko tāda labvēlība izpelnīta no hc.lv puse?
UZMANĪBU!!!Lūgums visiem pilngadīgajiem uz busu paņemt līdzi vecumu apliecinošus dokumentus, sakarā ar to, ka fonofestam ir atšķirīgas aproces pilngadīgajiem un nepilngadīgajiem. Kam nebūs dokumenti, dabūs nepilngadīgo aproces.
do- man pasei derīguma terminjš beidzies, ko nu?knupīti pakjert?
paķer gan, ja pats nezini kā jārīkojas, ja pasei derīguma termiņš beidzās. Neviens tavā vietā tavas pases problēmas nerisinās.
tad man spīd bērnu aprocīte?visi padomās, ka man garīgās atpalicības probēmas...
Kā es smējos par pēdējo komentu :DAk, deni2s, beidz, neviens pie pilna prāta nepateiks, ka mārtiņam nav 18.
es @ZB biš sapsihojos, un pateicu visu ko es par viņiem domāju, kad man dokumentu paprasija. nu vot, noskaitiju savu kristīgo repu, tad nobijās laikam.
Labi, es savu komentāru paturēšu pie sevis, lai nenorautu banu :D
es tāpat zinu, ko gribēji rakstīt!:D
kur tā loģika,lai uz tādu paskumu ņemtu kādus papīrus līdz..:D nozaudeet var aij aijj..
Tur nepārbaudīs tavu pases derīguma termiņu, bet gan vecumu. Bet sava loģika tevis teiktajā ir, jo kā nekā visi cilvēki zem 18 ir garīgi atpalikuši. ;D
Nevajag aizdzerties tik tālu, ka viss zūd.
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, HC.LV autobuss uz Fonofest4!, HC.LV.