Čau, ko dari piektdien? Lieta tāda ka man ir iegādāta Ļeņingrad konča biļete, bet pats diemžēl netieku.Atdodu tāpat vien. Vajag?26801865Zvaniet mīlīši, neiešu taču mest ārā.PS: smēķu paciņu pretī pieņemu, ha!
oi... bij doma kādreiz iet uz leningrad, tad radās doma iet tai 5dienā uz depo, un pēc tam radās doma neiet nekur, sakarā ar veselības problēmām...p.s. kāpēc neiesi, bail braukt uz šito ghetto? bedre jau pilnīgā...
GRIBU!!!!!
Šizatron - man bail [dažreiz] nav pat no savas ēnas. Un daži, starp citu, strādā.Tebra, piedod - pieteikšanās notika telefoniski. Aizsists!
Apsveicams solis no Kristapa puses!Gaidāmajā vasarā ceļojuma pēc kopā ar atsevišķiem jauniešu kultūras portāla HC.lv lietotājiem labprāt apmeklētu: http://www.ezeri.lv/database/1439
Offt: Lielais Plencis - tas par mani, kampy un bamzi? :D
jums tur ta plenču komūna vai?
Tur vismaz nevar noslīkt: maksimālais dziļums 0.6 metri
kampy var- minimālā iegrime 0,5!
skakri, maucam uz plenci plenceet :DDDDD
Es piesakos.
Atkārtošos "piedod - pieteikšanās notika telefoniski. Aizsists!"
Kārlis piesakās uz Ленинград pasākumu/ iespējamo vasaras izbraucienu? Izbrauciena koordinators: Ieva Petrova (kampy@inbox.lv).
katrajam trešajam plencis garantēts!
kas ir ieva petrova?????
:D :D uz vasaras pasākumu.
Nu man jau liekas Skakri tikai krāniņu te gribēja palielināt :D Bet uz plencis es gribu.
es gribu uz belgradu!
gandijs - man pajāt par krāniņiem. ;)
plencis notiek!tukuma rajonā!pagaidaam triis grupas:insomnia,mango un same.
Kāpēc Tukuma raj.?
neviens - Kā ar līdzdalību no grupas Wake NC (sastāvā dalībnieki no ex- Degu, Barcoded Life, Melankolik) puses?
nez nez, jāskatās, kurus katrus nenjem...P.S. tukum rajonā tapēc, ka tur ir mans supergetto!
[ Forums ]
Garminzmdq
Weaponhpn
OliviaSax
© 2005-2024, Gribi uz Ļeņingrad?, HC.LV.