Sīkāk http://www.hc.lv/afisa/koncerti/2431/Un www.myspace.com/zvera_festFaust AgainLackSikhHouseboundP.O.BoxSheeva Yoga xDisneyxOfficer DownDirty RevolutionOffbeat Heroes
man kautkā vienalga . a tur tikai ārzemnieki?lai nu kā - nekad nebūs kā Tabūnā!
jē faust again :)endo logo ka nebus bet nu saņēmaas priecaajas par to ,kas ir nevis pukst par to ,kas bija
P.O.BOX jau vien priecēpar faust again labas atsauksmes dzirdētasun nekaitētu lack vēlreiz paklausīties Atliek tik izvairīties no pāris alkonautiem un esi jau pie skatuves ;)
Vairāk no ārzemēm nebūs nekas?Esmu kkā vīlies, ja tā...
+ vēl un vēl...
Ņemu vārdus atpakaļ - Sikh liekas tīri labs!!
jaaiet LASt.fm skatiities cik i populaaras tas blices pasaulee :D ) hahaha
oki par LACK es priecaajos :))
juusu subjektivitaate ir vnk VAU :D nu un kas tur no vieteejaam grupaam buus?robi tu ar savu last fm jau saac nedaudz kaitinaat :/
yeey yeei.
Par pašmāju apzvienībām "Zvērā 2008'" norisēm vairāk/ mazāk, ja nemaldos, iespējams spriest pēc myspace.com izveidotā 'top izkārtojuma'. Bet pašsaprotami ir atsevišķi izņēmumi.Ar visnotaļ lielu interesi gaidu Lack uzstāšanos- visai patīkamas atmiņas no viņu viesošanās Dirty Deal Cafe pirms zināma laika.>> http://www.myspace.com/lackbetherepulse
dažas šīs grupas priecē.
uj mani franču mīlnieki.
Ak vai! Vienā laikā ar bičpārtiju. Būs jāatsaka Zvēram.
Housebound.. mmm!!! labas grupas, ir vērts apmeklēt šo festivālu!
nav Reznors ? akal piedzeros :D
endo .. kaapeec te vispaar ir jaapiemin Tabuuns? taapeec ka tas arii notika kurzemee? festivaalu Zveeraa netaisa taapeec lai liidzinaatos tabuunam! tie ir divi pilniigi dazhaadi pasaakumi!
zveeraa = paalii...ehhh..dajebkuraa gadijumaa manim veel ilgi jaadomaa - braukt vai ne..pagaajshgad jau man zveeraa taa iisti nepatika un vieniigais par ko chist bija prieks bija ictus...
Kā jau augstāk minēts, šis ir tikai ieskats, saraksts nav nokomplektēts! būs vēl un vēl.
Datumus neesu skatijies bet ja ticeet ka ieprieksheejos komentos saka ka zveera notiek tai pashaa datumaa kad BEACH paartijs Liepaajaa -> tad rodas man jautajums , tak FONTAINE FESTS arii notiek parast tajos pashos datumos kaa biitchpartijs .. tad viens baigais dzershans viikends sanaaks??? njaa., interesanti :D
tak neva buut, ka riikotaaji buus tik gudri un riikos "zveeraa" vienaa laikaa ar fontaine festu! :o Tas jau buutu taa bik ...
Ir labi, ja vienā laikā - būs mazāk cilvēku, kas vienkārši atbrauks piedzerties, un būs relatīvi vairāk tie, kas tiešām mūziku baudīt būs ieradušies.
Nu tas jau buutu labi! Bet man liekas, ka tur jau viss ir taa komercializeejies, ka labsajuuta jau ir vienaldziiga! :(
esu bijis tajos zveros zabakos ,tabunos, visi pec kartas,,, un ar katru gadu EMOcijas mazak un mazak,, ( visticamak vaina manii) bet ar katru gadu vairak cilveku bezjeegaa leti pardzeras, aizvien vairak netiiru pretiigu dranju..lidz arto shogad laoti apsveru aizlaist uz to biichpartiju paskatiit ka tur iRa, varjaubut tur nemaz nav tik slikti ( ne vienmer velns i tik melns kaa to malee) ,, jo kaa ir zveera. bildes var daudz redzeet ka puse lopaa pardzerusies,, nekaa skaista tur nav,, 15 gadiigiem zveriem [protams ak prieks,, man sak palikt bail ka esu izaudzis no taa,,, kaadreiz jau gribas paardiities,, bet ne sheit jo taa "bezjediiga" blaushaan uz skatuves nenee,, tas ir reali noiets etaps... njaa :*
Save_ass, kā tavuprāt cilvēki izdomās - uz kuru no festiem braukt dzert un uz kuru - baudīt mūziku? Da abos būs dzērāji un ganjinieki, un abos būs arī cilvēki, kuri vienkārši brauc labu mūziku klausīties un laiku ar draugiem pavadīt...
pagājušogad izdomāju visu "alternatīvo" festivālu vietā aizbraukt uz bīč pārtiju.teikšu ka nemaz tik slikti nebija.alkohols tur bija daudz, bet es par to nesūdzos.āā. un iesaku nedzīvot telšu pilsētiņās tur. kautko tik ārprātīgu nebiju redzējis.
Robi, labāk uz Positivus.. :)
BīčPārtijam nav ne vainas. Pagājšgad biju un ja tev ir laba kompānija, kas neies kasīties ar kādu or smtnhg, tad mājās atbrauksi ar pozitīvām emocijām.Šogad gan vēl kārtīgi izlemšu. Jāskatās, kas pa grupām abos spēles, jāizvērtē utt.Drēska, jā, par to miskasti un tualetēm... man nav komentu, bet nu, tas jau piederas pie lietas, manuprāt.
to RXX-> uz pozitivus 99% ka maukshu vinig ja nebushu arzemees vai nu vel kas jocigs "vainu" taka bushu + taa vnk pateikshu ka pagajushaa gada grupa festa bij BLINDSIDE, bet fest bij B2Gethernotikas augusta beigas Lietuvas un balkrivijas robezhaa,, daudz labu grupu,, un vis bij loati loati forshi..taka domaju tur maukt laiakm ar shogad ja bus labas blices! cena bija liela ap 35Ls bet nu vinsh tjip grandiozaks ka Pozitivus ab! popsiigs, bet taja pashaa laiak bija ka alternatiivais :))un lietuvieshi bija loati viesmiliigi nerunajot jau par baltkrieviem., vienig besiija ka virs galvas vilaik baltkrievijas armijas heliishi lidoja :D
no rap, no fun - i need to buy a gun and pull the trigga like the nigga!
jaabrauc. es pat pagaajshgad telti (zirnekliiti) tur pie ieejas atstaaju, lai shogad nav jaastiepj. zirnekliit, gaidi- es naaku!
Šogad tad tomēr nesauksies "Lopā "08"? Esmu vīlies... :(
vai ari totālā khlanģī'07 2oo8..
Cik es zinu/nojaušu visi tie nīdeji par tiem dzērājiem utt nav nemaz tik balti/tīri (nedzērāji) !
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, Zvērā 2008 !, HC.LV.