Stilu izskaidrojumi??

10.05.2006 17:54:01 aizsāka jānis
6 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
jānis, 10.05.2006. 17:56:24
Komentāra reitings: 1.473

Kāds, kurš saprot no šīs lietas, varētu man izskaidrot precīzi un vienkārši, kas ir indie rock stils un new wave stils?
Kādas īpatnības šiem stiliem, iezīmes, varētu arī minēt kādas grupas u.t.t.

deni2s, 10.05.2006. 18:22:14
Komentāra reitings: 0

Konkrēti indie stilā spilgtākie un labākie pārstāvji laikam skaitās Radiohead (+Coldplay utt). rock tātad būs biku roķīgāks (laikam vairāk distortion). Bet vispār jau tie stilu iedalījumi ir diezgan plūstoši un klājas viens otram pāri.

jānis, 11.05.2006. 06:37:32

Klājas gan pāri, man te grupai viens izskaidroja kādā stilā tad mēs spēlējam, nuuuu kaut ko no mūzikas saprotu, bet vins man tur nostāstīja tā ka neko nesapratu :D
Principā, vēl neviens manai grupai tā īsti nevarēja izskaidrot kādā stilā tad spēlējam, jo tie stilu sajaukumi mums ir diezgan daudz, cik nu šitais džeks pastāstija :DDD

dzēsts lietotājs, 11.05.2006. 10:37:33

vajadzigs ir prastaks muzikas stilu iedalijums, kaut vai pastkaties debilaja windows media player cik tur tegiem ir iespejams izvelities muz stilu sausmac ! :D

dzēsts lietotājs, 11.05.2006. 11:06:09

Indie rock tas ir Bloc Party, The Vines, Arctic Monkeys, The Libertines... tas ir no popularakiem(protams ir daudz citas). Bet runajut par new wave... tas varbut VISS kas ir jauns, bet ja ir domats new wave rock'n'roll - tas ir The Strokes, Jet, The Hives, The Darkness. Koro4 man liekas ka indie tas ir tipa brit rock, tikai mazak ierobezhots. Indie tas ir saisinajums no indipendent. Tipa indipendent music :D Bet es domaju ka par stiliem labaak vispar nerunat...

jānis, 11.05.2006. 15:16:08

Nu man vajadzēja apmēram saprast ap ko tas viss grozās :D Paldies! ;)

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

TedSax

Медицинская справка оформить задним числом недорого в СПб. Больничные листы в СПб без посещения врачей за 1 день. Все районы Москвы. Низкие цены! Быстрая доставка! Анонимность! Только лицензированные клиники. По всем правилам Минздрава, любые проверки.

RichardInaks

4AqH6px8UNDTUn2w8LUY

BrianBag

ienāktreģistrēties