Nu ka vakardienas koncis Dirty Deal'ā?Igauņi Labi nospeleja, Angelreich ari bij uzdevumu augstumos un vietejie ari neb slikti.kopumā patika!Brašuļu krū - PĀL-DIES!
tb vietejie ari nebij slikti
igauņu reperi mani drusku nobiedēja bet NMR attieksme old skūl hc vnk parāva uz baigo nostaļģiju/almeria man patika bet nez kautkā tie pirmie laikam nekad tā īsti nepavelk /9horizont gruzīgi bet diezgan glīti-un nedaudz ar humoru nevietā vai vietā :D /Angelreich spēcīgi bet diemžēl tik 3 dziemas dzirdēju - nebija tik spēcīgi kā igauņi bet katram jau savs ;)
ja neņem vērā to aukstumu, bija labaiszz!!! :) izbrīnija tas, ka tik maz meitenes bija >:D
es pirmo reizi redzeeju, ka grupa atrodas nevis tikai uz skatuves, bet arii pie skatuves- vareetu teikt, vienaa "liimenii" ar klausiitaajiem/faniem. manupraat, tas ir baigi forshi.
kampy tu no alas izlīduse ? :)
nevis no alas, bet alus :D
nu tas daudz ko izskaidro :D
Igauņi bija ideāli.Varbūt bildes ir kādam?
mhm, jā, bija spēcīgi. un meitenes patiešām bija pamaz. jocīgi.
meitenēm vakar bija žetonvakars.
patika visi izņemot almeriu nezinu kapec :))kopsumaaa labs
tie kaushlji nebij forshi
Trādirīdi bij kolosāli labs. Angelreich bij ļoti ļoti spēcgi!!!http://foto.inbox.lv/aicis_iv/15-02-2008-Angelreich-Andrejsala
es atradu teljafoonu :))
patika patika :) spranda tikai bik saapeeja no rita :) bet tas piederas pie lietas. Crix paldies ka mantas pasargaaji :))
teiskhu tā-tā dziesma blakus mēģu telpā patika labāk...
[ Forums ]
Franziska
programmi 1s_xrea
Universalqgk
© 2005-2025, Trādi-rīdi Andrejsalā!, HC.LV.