feins pasākums . patika man dikten. pat izdancājos pie enhet ;) emanon bija patīkami dzirdēt jo sen viņus nebiju dzirdējis.atmosfēra arī feina un vietas biš vairāk kā depo ;)nu ko gaidam Patrika 3- o daļu ;)Paldies orgiem par pasākumu - cik sapratu tad vislielākais gigants bija atkal Atrēmijs :Dturi buru!
Tiešām liels paldies hc,.lv par pasācienu!
Jap koncis bij labs :)pie enhet ari normali padancāt vareja!Pal-dies!
Un protams paldies visiem, kuri ieradās un tādā veidā palīdzēja! ;)Prieks par atsaucību!
Jā, bij tiešām liela atsaucība :) Cerams, ka uz PP#3 būs ne mazāka :) Par ienākumiem, kuri tiks Patrikam, paziņosim pēc PP#3.
Pasākums uz Urāāāā..Lai Patrikam iet labumā..
Artemijs vienkārši malacis! Pasākums bij super, cilvēki un atmosfēra ideāla! Prieks prieks prieks!!!Patriks lai turās drīz būs trešais koncis! :)
Nu, te ir bez vārdiem. Tik duadz cilvēku, visi savējie, Vienbrīd likās, ka esmu privātajā tusiņā. Tiešām labs pasākums. No enhetiem šorīt rokas sāp un liekas smagas kā akmeņi :D P.s man nepatika, ka alus beidzās :D
Bija ļoti atsaucīgs bārmenis - vismaz tas, kurš tālākajā stūrī strādāja, par citiem nezinu. Tas bija ļoti patīkami.Artemija bildes no pasākuma apskatāmas te:http://www.hc.lv/bildes/muzika/2008.01.19-pp2/Ja vēl kāds vēlas padalīties ar bildēm - droši iesūtiet!
maartinsh salauza mietinju un kocinju
Viens no labākajiem, ja ne pat labākais, koncerts, kuru pēdējā pusgada laikā, vismaz, esmu apmeklējusi.Buča artemijam! (:
buča :*
mjā, koncis riktīgi labais, dzirdēju pat visas grupas xDforshi bij satikt hc.lv draugus :) artemijam MILZIIGAIS PALDIES :)* mm varbūt varētu biežāk kādam palīdzēt..
Uhh, atzīšu, ka šis bija viens no labākajiem pasākumiem pēdējā laikā. Atmosfēra, cilvēki, mūzika - baudāmi, un nodrošināts labs garastāvoklis visa vakara/nakts garumā :) Paldies Organizatoriem, lai sokas arī turpmāk!
mmmm bija forshi. forshas grupas un daudz forshu paziistamu cilveeku visapkaart :) un klausot denisa ieteikumam- 2 ls Patrikam arii no manis :) veseliibu, veseliibu un veelreiz veseliibu mazajam cilveecinjam :)
Jā, pasākums tiešām bija foršs, arī man patika. Un, ja no tā ir kāds labums arī kādam citam, tad vēl jo labāk.
jācer, ka man pie patrika nebūs jāiegriezjās, la idzīvo deviņdesmi deviņus gadus (man viens večuks, kam izpalīdzēju, novēlēja-es gandrīz pa muti viņam sadevu, lai pats dzīvo-knapi redz , bet domā, ka es labāk par viņu redzu jau tagad???)
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, palīdzējām., HC.LV.