Alternatīvā Kino Pārstāvju Apvienība ''Vieglās Kantes'' meklē radošus, darboties gribošus cilvēkusaicinām pieteikties cilvēkus, kuri vēlas ģenerēt idejas un/vai būt aktieri, un/vai būt operatori ar vai bez savas kameras.Mērķis- izveidot kino ar LABU sižetu un kvalitāti, kas neatgādinātu amatieru kino. Žanri-visdažādākie, galvenais, lai pašiem interesanti un jautri.neģenerējam totālāko stulbumu, ja vien tas nav pasniegts high lewel, t.i. baudāmi.Pieteikumus sūtīt uz bare_borders@inbox.lv
hardcore sex anal movies?
Alternatīvā Kino Apvienība ''Vieglās Smiltis'' meklē kaskadieri!
var būt lietots
Pag, kā? Jūs (cik saprotu - amatieri) gribat izveidot neamatieru kino? Sorry, nesanāks. Tas tāpat, kā es gribētu taisīt, franču, krievu vai čukču kino.Kļūsiet par profesionāļiem, būs jums pro kino.Lai gan varētu jau būt interesanti, padodiet ziņu man reinis @reinis.eu
Čukču kino varētu būt kas interesants! :D Īpaši jau latviešu izpildījumā! :D
tak jātaiša labš iniešu kino ar višām dejām un dziesmām!
Ja sadomaajat filmeet kko Ventspilii varbuut varu piepaliidzeet, straadaaju TV studijaa ir kameras (5) montāžas kompji programmatūra, +/- pieredze (4gadi), bet arpus ventspils nu nekādi nebraukšu taisīt nekomerciju... ...jāsāk pašam ar kāds postapokaliptisks gabals taisīt augšā...
ne gluži pa šo tēmu, bet man interesē vai Latvijā, vai precīzāk šeit hc.lv pašlaik nav spēkā līdzīgi piedāvājumi?būtībā esmu cilvēks ar daudzām idejām un ja būtu cilvēki ar kamerām un ambīcijām tiešām radīt kaut ko nozīmīgu labprāt pastrādātu ar viņiem lai taptu kāds scenārijs
[ Forums ]
Charlesdaf
Focuspel
Plasticbew
© 2005-2025, Alternatīvā Kino Apvienība ''Vieglās Kantes'' meklē!!!!, HC.LV.